perjantai 20. maaliskuuta 2015

Aurinkoinen kevät saa aikaan ompelu villityksen

Ihan ensimmäisenä pitää sanoa se, että kun eilen tein tuota tuunaus postausta niin inspiraatio iski ihan omista töistä. Ei mikään iso juttu tietenkään mutta yhdet farkut lyheni shortseiksi. Farkkushortseja onkin todella helppo tehdä ja niiden koristelu on myös helppoa, sillä farkku tykkää niin väreistä, maaleista, niiteistä kuin pitseistä. Eli metsään ei mene vaikka koristelisi miten farkkujaan. Käsin värjäys on näistä ehkä sellainen mielenkiintoisin puuha ja sitä voi kokeilla lastenkin kanssa. 

Omat shortsit saivat pitsiä koristeeksi ja kaveriksi "mummo"-jakku. Tuon jakun löysin ilmaispisteeltä ja alunperin piti tuunata siitäkin jotain mutta en sitten raaskinut vaan otan sen sellaisenaan käyttöön. Toppi onkin todella vanha tuttu eikä kaavan alkuperästä ole mitään havaintoa. Paljon mahdollista, että olen kaavoitellut jotain kaavaa tai toppia apuna käyttäen. Montaa erilaista pitsiä mutta ei haitta tahtia näillä mennään kun kelit sallii ja "mummo"-jakkuni esiintyy varmasti vielä monessa kuvassa kevään ja kesän aikana. Täytyy sitä muutamia mummo juttuja olla, vai mitä?
Ja sainpahan taas idean koruihin kun postailin tätä postausta. Eipä nää ideat taida taas hetkeen loppua.Mahtavaa viikonloppua kaikille

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!