torstai 26. helmikuuta 2015

Villa

Minun yksi suuri heikkous on villasekoitteet ja villalangat. Vaikka tämä tilkkuprojekti alkaa tökkiä ihan kunnolla ja ideatkin alkaa tuntua todella huonoille niin yritän nyt taas vain. Tähän idea kehittyi hitaasti. Joulun jälkeen nimittäin piipahdimme ilmaispisteellä ja siellä oli laatikko kaupalla joulukoristeita. Mitään niistä en tarvinnut mutta joukosta löysin ihanan huopaisen sarvipään, jonka nappasin kotiin. Sarvipää on aika paksu joten tällä hetkellä minulla ei ole sille oikeastaan käyttöä sellaisenaan mutta tein siitä kaavan ja siitä lähti ajatus. Materiaaleina on käytetty jälleen jämäkankaita ja lankoja mitä on kaapinpohjalta löytynyt. Sisällä on myös leikkuujätettä sekä tilkkuja joilla en tee mitään. Lopputuloksena on ihana villaisen lämmin jättityyny.


Mukavaa päivää

10 kommenttia:

 1. Hei pakko kysäistä, että tiedätkö jonkun vinkin villanpehmentämiseen? Mulla on monta kivaa takkia jota en voi käyttää koska sattuu :--( mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt suoraan osaa mitään sanoa, mutta voi yrittää hiukan "rypistellä" kangasta, jos siitä hiukan pehmeytyisi. Minulla on pehmeentynyt ihan kaytössä joten luulisin tuon nyt edes hiukan auttavan. Katsotaan tuleeko jollakin lukijalla lisää vinkkejä tai ideoita.

   Kannattaa myös kysellä vaikka jostain pesulasta jos ohi kävelet.

   Poista
 2. Ihana tyyny! Minullakin on käytössä pehmentyneet villakangastakit. Aluksi vaan kiedoin hyvin suojaavasti ison silkkihuivin kaulaan, jotta kaulus ei pistellyt. Kyllä ne siitä ajanmyötä pehmenivät, lukuunottamatta Ril'sin takkia, jonka kaulus edelleen pistelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ajattelinkin, että tuolleen ne pehmenee parhaiten.

   Poista
 3. ♥niin kiva löytö, ja hienosti käytit!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!