sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sateinen ja harmaa Helsinki

Pitää ihan ensin varoittaa, että nyt lyödään sellainen kuvapläjäys tähän postaukseen. Nimittäin kun eilen oli ihan järkyttävä päivä ainakin täällä Helsingissä. Tarvitsin hiukan inspiraatiota ja eihän sitä yleensäkkään saa harmaasta ja sateitsesta ympäristöstä, vai saako? Kyllä vain saa, siinä auttoi myös Kansallismuseo. Valtavasti nähtävää, valtavasti ideoita tuli mukana. Näyttely oli todella mielenkiintoinen ja varsinkin eri aikakausina olleet erilaiset kädentaidot kiinnosti ehkä eniten minua. Myös värit, kuviot ja muodot antoivat paljon uutta ideaa omiin töihini. Harmaa ja sateinen katosi täysin mielestä. Tosin harmaastakin löytyy paljon kaikenlaista.
Muistatteko kun innostuin virkkailla kukkia? Noh, innostus levisi oikein kunnolla ja taisi hiukan lähteä tumpustakin ja nyt näette mitä se on saanut aikaan. Kun tätä tilkkuprojektia tässä kovasti teen niin tulee löydettyä kaikenlaista tilkkua mitä en ole muistanut olevankaan. Musta neulos ja kirkas trikoo yhdistettynä virkattuihin kukkiin. Toimii ainakin minulla. Myös pikkuinen laukkuni vilahtaa kuvissa. On meinaan ihan oikeasti ihana laukku.


Nautinnollista sunnuntaita

8 kommenttia:

 1. Ihanan kukallinen kauluri.. oikea silmänilo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli mun yksi lemppari. Ensin kyllä ajattelin, että taitaa mennä saveen tää projekti mutta kyllä tuo vaan toimii.

   Poista
 2. Kiitos ideasta, taidan itsekin piristää turkoosia kauluria joillain kukkasilla yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Laitas mulle linkkiä sitten, että voin käydä katselemassa millainen kiva tuli :)

   Poista
 3. ♥kiva kauluri, vaan kiva on kuvasarjakin!

  VastaaPoista
 4. Ihana kauluri ja upean tunnelmallisia kuvia- harmaudesta huolimatta.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!