keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Lapsen neuleesta pikkuinen laukku

Oltiin miehen kanssa pitkästä aikaa kahden jossakin. Oli kiva mennä aamupäivä näytökseen leffaan ja sen jälkeen syömään. Leffaksi valitsimme Exoduksen joka oli kyllä hyvä. Vanha tarina mutta se vain on hyvä tarina. Ruokapaikaksi valitsimme Mayan ja söin elämäni ekaa kertaa miekkakalaa eikä kyllä jää viimeiseksi. Oli niin hyvää.
Tuona päivänä kädessäni keikkui aivan ihana pikkuinen laukku, jonka olen tehnyt lasten neuleesta joka oli todella nukkainen, hihat olivat niin likaiset etten saanut niitä puhtaiksi. Hiukan harmitti heittää niitä roskiin mutta lika kun ei lähde niin se ei lähde. Ensin siis hyvä pesu ja nukan poisto, jonka jälkeen päästään itse asiaan. Mitään mittoja minulla ei ole olemassa vaan leikkasin etu- ja takakappaleet vain sopivan kokoisiksi ja omelin saumat kiinni. Vuoreksi sekä läppään valitsin tilkkulaatikosta gabardinia. Näin laukku pysyy hyvin ryhdissä. Myös pieni hihna on samaa gabardinia. Yksi iso nappi riittää koristeeksi sekä tietenkin pitämään läpän kiinni. Tilkkulaatikosta löytyi myös pikkuinen pala tekoturkista, josta tein koristeen laukkuun.Mukavaa iltaa 

12 kommenttia:

 1. Nätti laukku! Onneksi paidasta kuitenkin löytyi käytettäväksi kelpaavia osia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Todellakin hyvä, että sain käytettyä. Sen verran kyllä harmittaa, että hihoista olisi saanut pojalle kivat tossut.

   Poista
 2. Voi kun söpö laukku! Jostain syystä tulee ihan Lappi mieleen...

  VastaaPoista
 3. Ompas nätti laukku. Ei millään uskoisi vanhaksi paidaksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ihmettelen itsekkin, että miten saakin niin erilaista tehtyä.

   Poista
 4. Olet kyllä tuhattaituri. Upeus tuo laukku.

  VastaaPoista
 5. Ihana toi laukku ja vitsi mitä ruokia taas mmmmmm <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota miekkakalaa kannattaa muuten maistaa. Siellä valloissa varmaan saa helpommin sitä syödäkseen.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!