keskiviikko 4. helmikuuta 2015

kruunu hiuksissa

Mikään ei ole niin ihanaa kuin kerätä lempi lehdet kainaloon, ottaa kuppi kahvia ja keskittyä lehtien selailuun ja kahvin juontiin. Omia lempi lehtiäni en enää mistään saa mutta nekin vähät mitä minulla on niin on kovassa käytössä. Kun hetken on selaillut lehteä alkaa hahmottua se mitä haluaa kokeilla. Kukkaseppeleet on hyvä tapa tuhota kaikki pienetkin kankaan palaset käyttöön.
Itse en nyt tehnyt ruusukkeita vaan leikkasin ympyröitä, taitoin ympyrän ensin puoliksi ja jäleen puoliksi, nipistin kiinni ja ompelin kannasta. Laitoin monta peräjälkeen samoin ja näin sain tuollaisen kukkaa muistuttavan härpäkkeen.
Mukavaa saada kesän fiilistä keskelle talvea. Todellakin ikävöin kesää, kärpäsiä, pyöräilyä ja vantaanjokea.Mukavaa keskiviikkoa

6 kommenttia:

 1. ♥Ihana! Minäkin suunnittelen jonkinlaista pantasysteemiä..

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on suunniteltu kukkaseppeleitä :). Taitaa tuo tuleva kevät jo olla monella mielessä. Tosi tyylikäs tuo sinun versio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tekokukkaseppeleet ovat kyllä niin mahtavia tähän aikaan vuodesta :) Kiitos :D

   Poista
 3. Kiva idea! Tuon tyyli muuttuu vaikka minkälaiseksi vain kangasta vaihtamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Olen tuolla systeemillä tehnyt monesta erilaisesta kankaasta ruusukkeita. Eri kokoiset sopii eri paikkoihin. Esimerkiksi voi koristella pinnejä tuolla systeemillä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!