tiistai 10. helmikuuta 2015

Kevätkö jo tuli kun lumet suli?

Ei vielä mutta niin ihana keväinen ilma, että alkoi jo kesäfiilis koputella tuonne sydämeen. Vaihdoin eilen illalla myöskin kaikki tunkkaiset talvikankaat laatikoihin ja kavoin esiin iki ihanat kesäkankaat. Kunhan ilmat vain lämpenee ja saumuri palaa sairaalasta niin saan taas ihania juttuja tehtyä. Nyt oli pakko ajatella hiukan kesää ja kokeilla yhtä pientä juttua.
Tarvikkeina oli kulahtanut kesähattu ilmaispisteeltä sekä jämäkangasta. Tämä kangas on muuten yksi minun lemppareita. Ihanan pirteät värit ja mukavan tuntuinen pitää. Kankaasta onkin saatu jo monenmoista. On toppia ja shortsia. Mutta jatketaan kuitenkin tässä hattu projektissa.


Mukavaa päivää

14 kommenttia:

 1. Mä vakaasti uskon, että kyllä, se on kevät nyt! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä on vielä puolimetriset hanget. :) Kevättä kyllä odotellaan jo kovasti koko perheen voimin, mutta vielä nautitaan talvitouhuista. Kiva muutos kesähattuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä on muutaman päivän aikana tuota lunta kadonnut, haihtunut ilmaan. Ja kohta se on takatalvi kuitenkin.

   Poista
 3. Täällä reippaasti yli metri lunta! Mutta tänään +4 ja ihan järkky tuuli, puista lähti kaikki lumet tämän päivän aikana! Mullakin on kevät pursunnu esiin jo pitkään mm. sisustuksessa ja helmitöissä. :) mutta hei, hieno on hattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kevään ihanuus todellakin tulee heti kaikkeen mitä tekee kun aurinko alkaa kutittaa nenää ja lämpötilä alkaa nousta.

   Poista
 4. Hatusta tuli todella upea.. kevättä on ollut täälläkin ilmassa ja tintit ovat laulaneet kilpaa♡♡

  VastaaPoista
 5. Upea muodonmuutos hatulle! Kyllä kelpaa kevättä odotella.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Suomesta kun on kyse niin kohta saadaan 30 asteen pakkaset ja kahlataan korvia myöden lumessa :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!