keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vanha nahkatakki

Eilinen postaukseni on saanut kivasti keskustelua aikaan feissarissa. Hienoa. On hienoa pysähtyä miettimään kulutukseen liittyviä asioita, niin ykstyishenkilönä, tässä taloustilanteessa ja maailmanlaajuisesti, ekologisuutta unohtamatta. Jokaisella on omat mielipiteet asiaan ja myös näkemykset ovat moninaisia. Mutta uskoisin tämän luovan jotain uutta.
Tämän päivän postauksen aihe on kuitenkin vanha kierrätyskeskuksen ilmaispisteeltä löytynyt takki. Takki itsessään oli valtavan painava ja hieman rikki. Neuleosat eivät enää käyneet muokkaukseen, sillä olivat ihan haperot. Mutta nahkaosat toimivat hyvin. Lisäosia otin miehen vanhasta ja rikkinäisestä nahkatakista. Myös vetoketju on kierrätetty. Tyttären vanha takki koki vuosi sitten surullisen lopun ja siitä otettiin kaikki mahdollinen irti. Nahkatupsuja tykkään tehdä ja tykkään niistä paljon. Siksi voisin tehdä niitä monen monta ja laittaa niitä melkein minne tahansa.


Mukavaa päivää kaikille

4 kommenttia:

  1. Sinulla on tosi hyvä silmä näkemään vanhojen tavaroiden mahdollisuudet. Monelle ei olisi tullut mieleenkään, että tuosta takista saa vielä jotain aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tietää heti mitä tekee ja välillä pitää antaa muhia. Sitten on käynyt niin, että mitään ei tule ja vaate on hyvä niin annan eteenpäin.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!