lauantai 17. tammikuuta 2015

Tilkkubolero

Näin heti aamusta olen jo alkanut miettiä, että pitäisikö aloittaa etätehtävät suosiolla vasta maanantaina vai tekisinkö ne jo viikonloppuna. Jotenkin tuo ompeluhomma innostaisi hiukan enemmän. Tai jos ompelisi ja aloittaisi etätehtävään tutustumisen jo nyt. Kirjoittaminen sitten menisikin kuin pimpelipom. Vaikeita valintoja taas.
Minulla on edelleen tämä tilkku projekti käynnissä ja välillä tuntuu, että homma ei luista eteenpäin ollenkaan. Mutta nyt sain kyllä hyvän idean pääkoppaani ja tänään täytyy ainakin kaivaa kaikki farkkutilkut ja tuunattavat farkut esiin. Pitää ajatella kevättä ja kevään ihania kelejä. Olen innoissani.
Tuosta kasasta löysin palan tekoturkista sekä villasekoitetta. Molemmistä on tehty yhdet lempi juttuni. Turkishuivi sekä viitta. Nyt näiden kahden jämistä sain boleron. Tosin kangasta jäi vielä jäljelle, että mitäköhän niistä tekisi? Rukkaset voisi toimia. Turkishatun tein jo mutta se ei toiminut ollenkaan kun turkis ei ole tarpeeksi muhku. Tai itse en tykkää. Kaavat näihin löytyy Suuri käsityölehti 1/2008. Itse olen jo aikasemmin tehnyt turkisliivin ja hatun omilla kaavoilla mutta ovat aika paljon saman näköiset. Niitä voi käydä katsomassa täältä.


Myös kiinnittimet ovat kierrätetyt. 
Ihanaa lauantaita

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!