perjantai 2. tammikuuta 2015

Rannekoru

Jatketaan korujen maailmassa. Minulla on aika huono tapa säilyttää lähes kaikki mistä vain voisi jotain joskus tehdä ja asunto on sen näköinenkin. Mikään ei mahdu minnekkään ja hyllyt pursuaa kaikenlaisesta tavarasta. Mutta joskus siitä on myös hyötyä. Yhdestä korista löytyy jos jonkinmoisia rikkinäisiä koruja, yleensä odottavat vain korjausta mutta monesti en enää edes tiedä millaisia ne ovat olleet ja sopivat tuunaukseen hyvin. Tällä kertaa löysin korulaatikostani rannerenkaan joka oli aivan kulunut ja kamala. Sellaista ei edes kierrätykseen kehtaisi viedä. Ja tuunauskorista löytyi sopivia korunpätkiä. Myös hiukan liimaa ja ei kun tuunaamaan. Miltäs nyt näyttää?

Hyvää viikonloppua

10 kommenttia:

 1. Todella hienolta näyttää hyvä idea :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Pitääkö tuo Cascon pikaliima hyvin metallia? Mulla on huonoja kokemuksia monista pikaliimoista ja ei, en ole liimannut sormiani yhteen. :) On hakusessa hyvä pikaliima. Isommissa projekteissa olen ihastunut No nails-liimaan. Sillä sai hyvin liimattua jopa listat kiinni pöytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida mikään liima kovin hyvin toimia jos on kosketuksissa veden kanssa. Tuokin saattaa hyvin kastua. Tosin paras liima näihin hommiin on tonninen mutta sitä ei Suomesta saakkaan. Kannattaa siis ihan testata mikä toimisi. Katotaan miten tälle käy. Toistaiseksi pysynyt hyvin.

   Poista
 3. Ai että kun onkin hyvännäköinen lopputulos!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!