keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Nolon pipon kaveriksi

Muistatteko vielä postauksen nolosta piposta? Jos ette niin sitä voi käydä kurkkaamassa täältä. Nyt pipo sai pipo kamuja. Paidasta sai vielä kivasti lisää pipoja mutta valitettavasti en tumppuja siitä saanut vaikka yritin kovasti. Paidassa kun on oli takana reikä jota oli vaikea kiertää. Tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen mutta nyt tilanne on se, että pitää alkaa siivota lumppulaatikkoa jotta kaikki nämä myssyt mahtuisi jonnekkin. Iso haaste, harvoin intoudun tekemään näin paljon myssyjä ja tumppuja mitä nyt on tullut tehtyä.
Tuunailu on oikeasti sellainen juttu, että siihen jää niin koukkuun. Kaikki vaatteet muuttuu materiaaliksi josta saa vaikka mitä kivaa. Myös retket ilmaispisteille on aina jännittäviä. Joskus nimittäin löytyy paljon sellaista joista ei tee mitään ja välillä ei löydy oikein mitään ja välillä monta säkkiä lähtee mukaan. Ja taas alkaa tehdä mieli lähteä kiertelemään kirppuja...
Mukavaa päivää kaikille


6 kommenttia:

 1. Superhienot pipot, etenkin tuo ensimmäinen on mieleeni! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat pipot! Tuo ensimmäinen pipon malli on just sellainen, joka mun pitäis itselleni tehdä. Kirppareilla kiertely koukuttaa pahasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin koukuttaa ja pahinta on juuri nuo ilmaispisteet...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!