sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Nolo pipo

Nämä joulun ja uuden vuoden jälkeiset touhut ovat aika yksinkertaisia. Johtuen myös siitä, että meillä on vanhemmalla koiralla joitan ihmeellisiä kiputiloja joihin ei ole saatu mitään syytä. Eilen istuimme viisi tuntia eläinsairaalassa ja koiraa tutkittiin ja hutkittiin mutta kotiin lähdettiin kipulääke kourassa ja suunnitelma paperilla. Eli omalle eläinlääkärille mennään seuraavaksi miettimään miten edetään ja mitä tutkimuksia tehdään. Tuskaisaa nähdä miten pikkuinen Nuppu kärsii eikä mitään järkeä löydy hommasta. Onneksi illalla kipulääke kun alkoi vaikuttamaan alkoi koira syömään ja juomaan. Vihdoin itse ettei tarvinnut pakkojuottaa. Nukkui koko yön tiiviisti kiinni kyljessäni ja silittelin aina välillä kun tyttö alkoi itkeä. Mutta paljon rauhallisempi yö oli nyt kuin aikaisemmin.

Kun käyn ilmaispisteeltä hakemassa tavaraa niin sieltä saa pojatkin valita itse mitä mieli tekisi. Jussipaitaan ihastui heti isompi poikani ja siitä onkin tulossa kaikenlaista mutta nyt aloitin tekemällä nolon pipon. Kunnon tonttupipo. Sain tämän jo ennen joulua valmiiksi ja Instassa se on jo esiteltykkin mutta nyt esittelen sen täällä. Pipo on pitkänmallinen, ei kuitenkaan tonttulakin mittainen. Pipo on kuulemma jo niin nolo, että se on hieno. Tiedä sitten mitä mahtaa tarkoittaa. Mutta olkoot sitten nolo pipo nimeltään.


Mukavaa päivää kaikille

8 kommenttia:

 1. Just hieno pipo, ei ihme, että on pojan mieleen! :)

  Voi pientä Nuppua :( Toivottavasti kivun syy löytyy pian, eikä ole mitään vakavaa <3 Lemmikkien kanssa saa aina olla ihan sydän syrjällään, kun ei ne osaa kertoa mikä on vialla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Nukkuu ihan kiinni, mieskin joutuu yöllä heräilemään ja hoitamaan kun muutoin koko porukka on hereillä :/ Sen vieressä pitäisi olla ihan koko ajan nyt.

   Poista
 2. Hieno pipohan siitä tuli. Tuossa on kaikessa komeudessaan juurikin Jussin vaatimaa raffiutta ;)

  Nupulle paranemisia, toivottavasti aiheuttaja löytyy pian, niin pääsette hoitamaan oikeata vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Pipo on saanut kyllä huomiota osakseen :D

   Poista
 3. Voi Nuppu ressua,toivottavasti pian paranee.Bambi lähettää terveisiä.Ja kiva pipo tuo on eikä nolo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja Bambille. Täällä mennään päivä kerrallaan, kipulääkkeet toimii hyvin mutta siltikin Nuppu on kovin itkuinen. On kuitenkin jo itse syönyt vähän ja juo itse. Eli näkisin meidän olevan kuitenkin jo voiton puolella.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!