tiistai 13. tammikuuta 2015

Kun toiminta on nolla

Kaikki lähti siitä kun odottelin hakijaa opistolla. Näin auton kaartavan pihalle niin säntäsin vauhdilla ovesta ulos, pamauttaen oven hyvällä vauhdilla vasten päätäni. Eikä tässä vielä kaikki, olin päättänyt, että pojat tarvitsevat minisukset, joten nokan suunta oli Tammiston XXL myymälä. Kaupan pihalla päätin esitellä kaunista tapaa kaatua mätkähtää lumihankeen niin, että rapakko pöllyää, siinä sitten istua nökötin hölmistyneenä, että mites tässä nyt näin kävi. Kotipihalla kun olin saanut sukset ja laukut kainalooni ja otin askeleen pari eteenpäin niin jälleen kaunis liirto ja upea polvi-istunta. Appiukko oli sitä mieltä, että nyt olisi minullakin hyvä olla piikit kenkien pohjissa.
Ehkä kannattaisi vain mennä nukkumaan ja herätä vasta joskus tulevaisuudessa, nyt on mustelmia enemmän kuin laki sallii. Tiedä sitten uksaltaako tässä ommella tänään ollenkaan...

Teinilleni olen saanut juuri valmiiksi parit villasukat kun kovasti pyyteli uusia kun vanhat olivat muka kadonneet, nyt ne kadonneet ovat mystisesti ilmestyneet sukkalaatikkoon. Kummallisia sukkia meillä. Kiltti äiti teki sitten pojulle kolmet ihan tavissukat. Ei tarvitse hetkeen väännellä.Mukavaa päivää kaikille

10 kommenttia:

 1. Voi auts!
  Mutta kivoja ja lämpimän näköisiä sukkia olet tehnyt :) Tuotteliasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin auts, vieläkin on kyhmu ottassa. Katotaan millainen päivä tästä tulee, huoh.

   Poista
 2. Auts! Toivottavasti ei kaksi ilman kolmatta sananlasku pidä paikkaansa. Ole varovainen tän illan, jookos! Ps. Ihania sukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyttelin sellaisella toimialueella, että mitään kummempia ei sattunut, en polttanut edes käsiäni kun kokkailin :D

   Poista
 3. Pirtsakat sukat, oikein kolme paria! :) Tsemppiä mustelmien paranteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Parempi heti tehdä sitten kunnolla sukkia. Varsinkin jos ne sukat tekevät tuotllaisia kummallisia katoamisia aina :)

   Poista
 4. Voi että mitä sattumuksia! Toivottavasti mustelmat paranevat pian. Hienot on sukat. Meillä mies ruinaa itselleen villasukkia, mutta en ole vielä aloittanut. 20 vuotta edellisestä villasukan neulomisesta nostaa aloittamisen kynnystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen neulonut ensimmäiset villasukkani 2011 ja koukkuun jäin heti kun opin kantapään. Novitalla on hyvä perusohje sukkiin.

   Poista
 5. ♥ihania sukkia! Kylläpä sulle on nyt sattunut..pikaista toipumista!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!