maanantai 19. tammikuuta 2015

Kivat tuunaukset

Nyt on niin paljon juttuja mitä pitäisi kuvata mutta en ole vain saanut löhöilyltäni aikaiseksi niin päätin sitten kerätä jälleen muutaman tuunauksen samaan postaukseen. Kaikki tuunausideat tulevat Uusi elämä-tagin alle, joten sieltä löytyy hyvin omat suosikkini. Tässä seuraava kokoelma, nauttikaa.

Aina ei tarvita paljoa kun lähdetään tuunaamaan vanhaa. Farkkujakku löytyi ilmaispisteeltä ja kaipasi vain hiukan jotain ja se jotain oli koristenauhat ja helmet.

Pikku tuunaus
Samaan pikkutuunauksin muokattuihin asioihin kuuluu myös hattuni. Ei tarvittu paljoa, että hattu näyttää aivan toiselle.

Hattu ja ruusuke

Innostuin todella näistä lippahatuista ja varoituksen sana: Näitä on tulossa lisää. Ja näitä hattuja voi tehdä melkeimpä mistä materiaalista tahansa. Trikoosta, farkusta, villakankaasta...Mistä ikinä keksit.

Lippahattu nahasta ja farkusta
Lippahattu villakankaasta

Lahjoja voi myös tehdä kierrättämällä. Tämä asia aiheuttaa paljon erilaisia mielipiteitä. Joidenkin mielestä kierrätyslahja on järkyttävä jotkut taas tykkää. Mikä on oma mielipiteesi?

Kierrätyslahja

Vyöstä saa tehtyä helposti ja nopeasti itselle käsikorun. Tähän koruun ei tarvita mitään muuta kuin sirkat ja nahkanauha.

Korun ohje

Kun lähdettiin korujen tekoon niin laitetaan yksi koru lisää. Vanha rannerengas ja läjä rikkinäisiä koruja. Siitä saa jo kivaa aikaiseksi.

Korun ohje

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille

12 kommenttia:

 1. Kivoja tuunauksia. Minä olen sitä mieltä, että jos jollekkin ei tuunattu lahja kelpaa, niin olkoon ilman koko lahjaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuunatuista kierrätyslahjoista on ollut välillä kovakin keskustelu ympäri nettiä. Itse ottaisin vastaan mielelläni.

   Poista
 2. Hienoja hattuja ja koruja. Toki voi kierrättää lahjaan. Itse olen ainakin kaivellut laatikoita moneen kertaan varsinkin jos olen tehnyt lahjan itse ja usein joitain paketointipapereitakin säästän ja käytän ne uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hyvä tietää mitä sellaisen takana on, kun sanotaan, että kierrätyslahjat ovat kamalia. Ymmärrän toki jonkin vanhaksi menneen suklaapaketin tai puseron joka on jo kiertänyt kaikki sukulaiset.

   Poista
 3. Mieletöntä ''tuuninkia'' jälleen! Hienoja.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän ihania juttuja taas.Myytkö jossain duunaamiasi juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En. Mulla on Hopen kassi tuossa lattialla pyörimässä mihin lykkään kaikki lasten pieneksi jääneet vaatteet ja meiltä käytöstä poistetut. Eli kyllä Hopeen menee jos ei niitä tuunattujakaan kukaan tajua käyttää.

   Poista
 5. Tällaiset pienet tuunaukset saavat tuotteille paljon lisää käyttöikää. Mukava nähdä näitä! Minusta kierrätyslahjat ovat parhautta, otan niitä mielellään vastaan itse. Tiedän kyllä, että joidenkin mielestä ne ovat tosiaankin kammottavia ajatukseltaan. Joten annan kierrätysteemalla tehtyjä lahjoja vain niille, joiden tiedän niistä pitävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuote ei toimi enää sellaisena kuin se on ja muokkauksella sen saa eloon jälleen.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!