lauantai 10. tammikuuta 2015

Kauppakassit

Projektini etenee hitaasti mutta varmasti. Eilen kiersin kirpparilla ja tein aivan mahtavia löytöjä. Täytyy vielä miettiä onko muutamat menossa tuunaukseen vai otanko käyttöön ihan sellaisenaan. En ole osannut päättää sitä vielä. Vaatevaraston läpikäyminen voisi auttaa siinäkin hommassa.
Täytyy myöntää, että viimeaikaiset uutiset maailmalta ovat olleen aika musertavia ja innostus näihin hommiin on laantunut. Tulee napitettua uutisia lähes koko ajan. Matalalentoista toimintaa siis..Mutta, joka tapauksessa olen saanut tilkkuprojektia eteen päin ja kaksi kauppakassia on ilmestynyt kauppakassiperheeseen. Yksi on kesken vielä mutta valmistuu kun valmistuu. Ei minulle kelpaa enää muoviset pussit kun omat kassit on niin ihania. Millaisia kauppakasseja teiltä löytyy?
Nautinnollista viikonloppua kaikille

10 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo ''Paris''-kauppakassi, oih.
  Sulla kyllä tosiaan ideoita riittää, inspiraatioo ja ennenkaikkea taitoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin myös sinulla :)
   Huomasin tässä, että monta laukkua ja kassia on tekeillä. Minulle, joka ei noista laukuista ja kasseista oikein perusta. Mutta pitää ne kutimet saada johonkin mahtumaan.

   Poista
 2. Onpa upeita. Minäkin ihastuin tuohon Pariskassiin.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Mä puolestani annan "ääneni" tuolle pirteälle, siksak-kuosiselle kassille. Ihanan keväinen :D

  Muutaman kauppakassin olen joskus surautellut, mutta eivät ne kovin käteviä ole, sillä ostokseni ovat aina niin suuret, etteivät ne mahdu pieniin kangaskasseihin. Isompiakin voisin toki tehdä, mutta en ole täysin vakuuttunut siitä, että saisin niistä riittävän kestäviä..

  Valitettavan usein (tänäänkin) kaupasta tulee ostettua ihan vain perinteisiä muovipusseja ostoskasseiksi. Mutta pyrin kyllä parhaani mukaan nappaamaan kaapista kauppaan lähtiessäni noita kauppojen omia "kestokasseja". Ne ovat kokonsa puolesta oikein sopivia tarpeisiini (4-5kpl/kauppareissu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo siksak-kassi onkin pidempää mallia, jotta patongit ja purjot mahtuisivat hyvin. Aina se ongelma, että nuo ovat niin pitkiä, että nököttävät kassin ulkopuolella aina...

   Poista
 4. Molemmat on upeita kasseja! Ihania kukkia tuossa alemmassa. Meillä on kangaskasseja käytössä, mutta ovat ihan mainoskasseja. Yksi farkkuinen iso itsetehtynä on viikon ruokaostoksia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy meilläkin mainoskasseja niin kankaisina kuin muovipintaisina.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!