lauantai 24. tammikuuta 2015

Camee korut

En tiedä mikä camee koruissa viehättää mutta jotain niissä on sellaista mistä pidän todella paljon. Camee korusta sainkin pienen ajatuksen, sillä minulta löytyy koristenappeja joissa on naisen profiili, eli jäljittelee hienosti camee korua. Etsin laatikoista kaikenlaisia nauhoja ja otin neulaa ja lankaa. Lopputulos on, että tein pienen suloisen camee rintarossin. Kierrätyskeskuksen ilmaispisteeltä kävin hakemassa farkkuja projektiini ja samalla löysin neuletakin joka saa kunniakseen kannatella tätä uutta rintarossiani. Pääsette vielä näkemään tämän vaatetuksen jossakin vaiheessa päällänikin. Mitäs tuumaatte tästä rintarossista?

Mukavaa lauantaita

12 kommenttia:

 1. Voi että ovat kauniita. Ihanat värit.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis! Minulla on myös tämä mieltymys camee koruihin, ja kaikkeen rokokooajasta muistuttavaan hörhellykseen pitseineen ja silkkinauhoineen. Tämä tauti on vaivannut ihan nuoresta pitäen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo cameet on ollu mulla aina sellainen hauan listan ensimmäinen juttu. Muuten kaikki tuo muu pitsihörhelörympsy on vasta alkanut tulla minulle.

   Poista
 3. Kaunis! Miten ihmeessä sinä saat jatkuvasti aikaiseksi kaikkea ihanaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Silloin kun on enmmän aikaa niin teen isomman määrän. Voi mennä oikeasti montakin päivää kun en tee ollnekaan käsitöitä. Nytkin on aika paljon juttuja odottamassa kuvaamista. En ole saanut aikaiseksi :)
   Ainoa hetki kun en tee yhtään mitään niin on ruokapöydässä.

   Poista
 4. Kaunis ku mikä! :) taitava olet. T. Elli

  VastaaPoista
 5. Upea! Sinulla riittää paljon ideoita ja toteutukset on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus niitä ideoita on ja joskus taas ei saa kaivettua millään.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!