perjantai 5. joulukuuta 2014

Vanhasta villaneuleesta

Olen innoissani kerännyt kirppareiden ilmaispisteitä ja nyt on kotona valtava määrä kaikkea kivaa josta tehdä jotain uutta kivaa. toki joukossa on sellaistakin jotka menevät käyttöön ihan sellaisenaan mutta osa on sellaista josta tekee muuta. Huovuttuneet neuleet ovat yksi tällainen materiaali. Uusia villakankaita on aivan tyhmä ostaa jos valmiiksi huovuttuneita ja hieman huonossa kunnossa olevia paitoja löytyy. Tällä kertaa paksu miesten neule kokee pikkuruisen muutoksen. Kyseessä todella pieni muutos sillä paitaa on jäljellä vielä hiukan hihoja ja takakappale. Eli niistä tulossa vielä jotain kivaa. Pipot, hansikkaat ja vaikka tossut on kiva kierrätyslahjakin. Vai mitä mieltä olette kierrätyslahjoista?

Tässä kasassa on kolmea erilaista paitaa/mekkoa. Pääsette näkemään mitä kaikkea kivaa voi tehdä näistä vähän virttyneistä, mallinsa menettäneistä neuleista. 

Miehen villaneule muuttui pipoksi ja hanskoiksi. Tupsu on Novitan 7-veljestä lankaa

Neuleesta sai myös kivat kotitossut. Resorintilkut ja tupsut lisätty. Jos resoria ei ole niin voi käyttää myös paidan kauluksen osaa tossukoihin. 

Mukavaa viikonloppua

4 kommenttia:

  1. Hienoja kierrätystuotteita! Miekin käytän paljon kierrätysmateriaalia ompelussa. Viime aikoina olen alkanut miettiä hygieniaa. Monet/jotkut kirpparilla myytävät vaatteet ovat olleet hometalossa ja homeitiöthän (vai mitä ovatkaan) eivät lähde pois pesussa. Toisaalta uusissa kankaissa on vaikka mitä kemikaaleja.. Ehkä ei pitäisi ajatella liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Home onkin sellainen mitä ei pois saa. Siksi pitää olla todella varovainen kun hankkii kirppareilta tavaraa. Tosin homeita voi olla jo noissa uusissakin vaatteissa...

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!