sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Pikainen kierrätyslahja ystävälle

Olette huomanneet miten blogini on tänä syksynä keskittynyt kierrätykseen. Paljon muuta ei täällä ole ollut. Ja sama jatkuu edelleen. Tein ystävälleni rintarossin vanhasta pöytäliinasta jonka olin tuhonnut punaviinillä ja rintarossissa on myös vanha paidan nappi. Lahjapaketti taas on tehty tapetin jämäpalasta ja koristenauhan pätkistä. Sellaisista pätkistä joita ei enää mihinkään tarvitse kun ovat niin pikkuisia pätkiä. Tähän nekin toimi hyvin, ei tarvinnut heittää roskiin.
Rintarossit ovat ihania kun niitä voi käyttää miten tahansa ja missä tahansa. Pipoissa, huiveissa, paidassa, laukussa, hatussa. Missä vain keksii.
Keskustelupalstoilla välillä tulee vastaan se, että kierrätyslahjoja pidetään jotenkin ällöttävinä. Eivät ole tarpeeksi fiinejä tai niistä ei muuten vain tykätä. Itse en nää kierrätyslahjoissa mitään vikaa, ne ovat tarkkaan mietittyjä ja toimivia. Tulee aina hiukan huono mieli kun tuollaisia juttuja lukee, varsinkin kun niissä ei loppujen lopuksi ole päätä eikä häntää. Ei todellista syytä miksi ei huolisi kierrätyslahjaa. Useasti kun sanotaan vain, että ne nyt sattuu olemaan rumia. Jokainen kyllä päättää sen mikä lahja miellyttää ja olenkin hyvin onnellinen siitä, että ystäväni ovat sellaisia, että heille kelpaa minun väsäämä lahja ja vaikka se olisi kierrätysmateriaalista.Mukavaa päivää

4 kommenttia:

 1. Kierrätyskekseliäisyys on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Ja useasti asettaa mielenkiintoisia haasteita...

   Poista
 2. Kierrätys on hyvä juttu! Ja sinä se vasta osaat tehdä upeita juttuja kierrättämällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen aika yksinkertaisia juttuja. Juhla-asujakin on tehty erikoisistakin asioista.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!