tiistai 23. joulukuuta 2014

Oikein hyvää joulua

Vielä ehtii nopeasti tekemään jotain pientä jouluksi. Viime hetken hupsutukset, Tonttumuori tarvitsee pannan pitääkseen hiukset poissa silmiltä ja tietenkin jokin kiva koriste pitää myös olla ihanan pannan kanssa. Ei voi olla hassuttelematta edes jouluna. 


Youtubesta löytyy ohje tähän ruusukkeeseen. Laitan video-ohjeen teille niin voitte innostua ihanista ruusukkeista samoin kuin minäkin olen innostunut ja tehdä ruusukkeita enemmänkin samalla kertaa. Hyvä tapa hyödyntää sellainen materiaali jolla ei oikein muutoin tee mitään.
Millä tavoin saatte joulufiiliksen aikaiseksi? Vai onko se jokin pieni juttu? Itselläni joulun tuo glögi ja seiskalehden joulunumero. Joskus olen ollut seiskassa töissä ja siksi aina ostan tuon joulunumeron. Katselen mitä ohjelmia tulee joulun aikaan, suunnittelen mitä tahtoisin katsoa tai mikä voisi kiinnostaa kun lapset ovat menneet unille ja on vielä hetkisen itse pirteänä. Otan palan kakkua sekä maitolasin. Istun tiiviisti sohvan nurkkaan ja avaan telkkarin. Aina tulee jokin leffa jota kiinnostaa katsoa ja jos ei niin Napapiirin pikajuna pelastaa aina.
Sukat ja pipo vanhasta neuleesta
       
Tossut Burda 12/2013


IHANAA JOULUA KAIKILLE!!!!!!!!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi, oli aivan ihana joulu, kiireetöntä ja oleskelua lähes vain :)

   Poista
 2. Upeita kuvia.
  Iloista ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi!♥

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!