maanantai 15. joulukuuta 2014

Kauppakassi

Minun tulee aika useasti ostettua herätekankaita, joista en ollenkaan tiedä mitä tekisin niistä. Eivät välttämättä edes kaupassa huutele mitä haluavat olla. Poikkeus tästä herätekasasta oli kangas josta postasin hetki sitten. Kankaastahan tuli esiliina ja astiapyyhe. Mutta herätekasassa oli muitakin kankaita ja nyt yksi kangas on käytetty viimeistä suortuvaa myöden.
Kauppakassit onkin helppo tehdä, sillä tarvitset vain mittanauhan ja sakset. Tietenkin ompelukoneenkin jos meinaat ommella saumat mutta aika vähän mitään tarvitaan. Omaan kassiin tosin halusin vähän tekonahkaa ja vetoketjun. Vuorikin oli hyvä laittaa koska kangas oli aika ohutta. Loppu kankaasta sain tehtyä vielä kivat ruusukkeet. Näistä mä tykkään ja kassi lähteekin tutustumaan meidän kampukseen tänään.
Hyvää alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

 1. Nuo kassit on kyllä niin käytössä kokoajan, niitä ei kai voi olla koskaan liikaa? :D Ihanat toi turkoosipohjainen ja höyhenkangas <3 Niistä tulee varmasti jotain tosi kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että kauppakasseja tarvitaan jos jonkinmoisia. Kauppaan jäi vino pino ihania kankaita vielä mutta turha ostaa niin paljon kun ei yhtään tiedä mitä noista tekisi. Mutta annetaan muhia, kyllä se sieltä tulee ;)

   Poista
 2. ♥Kivan kassin ihanin koristein teit!

  VastaaPoista
 3. Kiva kassi,taas keksit jotain kivaa:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Se on kiva kangas. Katsotaan mitä siitä oikein mahtaa tulla :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!