perjantai 28. marraskuuta 2014

Uusi elämä

Nyt on ollut puhetta vanhan tavaran muokkaamisesta uudeksi. Ja asiasta on hyvä keskustelukin, jonne kannattaa edelleen käydä jättämässä omat mielipiteensä tai terveisensä. Ajattelin kerätä jälleen kokoon yhden tuunaus idea postauksen tähän. Näitä on jo muutamia täällä ja laitan näihin vielä erikseen tunnisteet niin ne löytyvät kaikki samasta paikasta helposti. Tunniste on Uusi elämä.


Pipoja on helppo tuunata isosti tai pienesti. Laita kukkia, koristenauhoja, niittejä...lähes mitä vain. Omassani on hiuskoristeita joita en ole tarvinnut missään. En halunnut heittää niitä pois vaan kiinnitin pipoon.


Vanhat käytöstä jo jääneet pinnit ja hajonneet korut ja tilkut voidaan laittaa uuteen uskoon uudella tavalla. Monista saa jo vaikka ja minkä näköisiä uusia ihanuuksia. Tarvikkeita ja muuta voi käydä katsomassa täältä.


Joskus tykkää jostain paidasta paljon mutta se on mennyt aivan kamalaksi paljosta käytöstä tai sitten jos on vahingossa pessyt väärin. On näistä helppo tehdä jotain muuta. Tämä kasarihuppu on tehty vanhasta neuleesta ja teddykankaan tilkusta. Tästäkin löytyy hieman enemmän täältä.


Vanha, hyväkuntoinen neule näytti hieman tylsälle ja koska rakastan turkista oli minun lisättävä siihen kaikkea kivaa pörröistä. Ei paljon muuta enää tarvita.


Joskus tulee myös mokailtua neuleissa. Neuloo ihania juttuja jotka ei sitten toimikkaan. Mitä teen? Purkaan ja teen muuta. Tämä jakku oli ihana kuvassa mutta minun päälläni kamala, vaikka kuinka muutin kaula-aukkoa tippui neule päältäni. Joten lopulta muutaman käytön jälkeen purin ja tein muuta ja siitähän sai paljon kaikkea tehtyä. Esimerkiksi sukat, pipo, tunika ja hame.


Aina kannattaa katsoa miltä materiaali näyttää, ei niinkään sitä mikä se tuote on. Useasti nään jo heti tuotteen erilaisena mitä se kädessäni on. Kuten tämä iso miesten paita. Tiesin heti mitä haluan siitä.


Vanhat muodottomat neuleet saavat uuden elämän jossain muussa muodossa, nämä ihanuudet ovat mun tämän talven lemppareita. Klikkaa tänne niin näet enemmän.


Ja mitä vanhasta vyöstä? Ei toimi vyötäröllä, menee makkaroiden alle. Vähän hapero sieltä sun täältä. Ohejeet voi käydä vilkaisemassa täältä ja vyö muuttuu rannekoruksi.


Loppuun vielä laitan kuvan kahdesta ryysytä...hame ja paita. Miltähän ne näyttäisi yhdessä? Jos haluat sen tietää niin käyppäs katsomassa...Tässä olisi taas iso rykelmä kaikkea ihanaa, toivottavasti saat näistä jotain ideaa. Pilvestä etsi Uusi elämä niin saat muutkin tuunauspaketit esiin. 

Ihanaa tuunailua teille kaikille!!

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!