perjantai 7. marraskuuta 2014

Tyttöselle

Tyttäreni tyyli on hyvin pelkistetty ja huoliteltu. Toisin kuin minun mutta silti hän välillä haluaa rikkoa sitä, mikä on erittäin hyvä. Lahjana saa minulta neonväriä ja herkullista suklaata. Kaikki samassa hassussa paketissa. Näillä pipoilla rikkoo loistavasti maanläheisen vaatetuksen. Iso tupsuinen pipo sekä jättipipo välkkyy pimeässä aamussa. Lämmittää niin ruumista kuin mieltäkin. Näillä mennään. Mukaan tosin mahtuu luonnonvalkoinen panta jos värit alkaa liikaa häikäistä niin luonnonvalkoinen pelastaa koko homman. Pipojen ohjeet löytyvät Diana, Myssyjä ja asusteita nro 1 lehdestä ja panta Novita kevät 2010. Pntoja tekee useamman samalla kertaa, niin nopeasti ja helposti ne valmistuvat.


Mukavaa perjantaita 

6 kommenttia:

 1. Olisiko mahdollista saada blogista mobiiliversio käyttöön? :) en tiedä onko aikaisemmin jo kysytty. Blogi on ehdottomasti yksi lemppareista, mutta puhelimella lukeminen on nyt kovin työlästä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki. Otin sen pois käytöstä kun tuo aikaisempi pohja alkoi takkuilla. Silloin ei pelittänyt edes tuo mobiiliversio. Toivottavasti nyt toimisi.

   Poista
 2. Ihana äiti on tyttärelläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihanaa hemmotella lapsia <3

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!