perjantai 14. marraskuuta 2014

Pikku-ukkelin pehmeä paketti

Sieltä se keskitalven valonjuhla jo kilkattelee, ei ole oikein kunnolla saanut tehtyä lahjoja valmiiksi, eikä tosin ole yhtään herkkua leivottu pakkaseen. Mutta onneksi aikaa vielä on. Itse sain jo yhden lahjan hiukan etukäteen, nimittäin minä ja mieheni lähdetään keväällä Kazimierziin jälleen. Ikävä jo on kova, ihan kyyneleet tuli silmiin kun tämä päätös tehtiin. Pikaloma/reppumatka mutta niin tärkeä.
Niin ja ne piposet pehmeään pakettiin. Pipot ovat tehty lankajämistä mitä laatikoista on löytynyt ja ohjeet löytyy Novitan Neulo lehdestä
Mukavaa päivää kaikille

6 kommenttia:

 1. Ihania pipoja! Mulla on yhä ihan alkutekijöissään moni lahja. Ei tunnu olevan aikaa. Kazimierzin matkalla on sinulle varmasti huomattava henkinen merkitys. Muistan yhä sen tekemäsi korun ja sen symboliikan. Niin kaunista monessakin mielessä. Mukavaa perjantai-iltaa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo kovasti vaikka vasta loppu keväästä mennään. Niin kova ikävä ollut, että välillä on tarvinnut katsella google mapsilla aluetta ja muistella käyntiä. Voisin olla siellä vaikka koko kesän <3

   Poista
 2. Ihanat pipot;pojallasi on taitava äiti! Ja kiva matka teillä tiedossa;kävin katsomassa edellisen matkan ihanat kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo matka ei voi mennä pieleen kun kohteena on Kazimierz ;)

   Poista
 3. ♥Kivoja pipoja! Onpa mukavaa teillä tiedossa!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!