maanantai 10. marraskuuta 2014

Kierrätyskeskuksen ilmaispiste

Niin hirveälle kuin se kuulostaakin niin Kierrätyskeskuksen ilmaispisteestä löydän useasti kaikkea kivaa josta muokata itselleni ja lapsille vaatteita. Niin kuin olette nähneet materiaalia löytyy ja vain taivas on rajana.
Tänään kerron miesten ruutupaidan tarinan. Ei se hääppöinen ole mutta lopussa on ilo ja riemu. Nimittäin tämä paita oli alimmaisena, sullottu pieneen nurkkaan. Se itki krokotiilin kyyneleitä ja todella halusi mukaan lämpimään kotiin. Tuo ilmaispiste kun on kylmässä kontissa, ulkona piiskasi kova myrsky joka paukutti muovisia kattoja. Se oli todella pelottavaa. Päätin siis napata paidan mukaani ja samalla sai monta uutta kaveriakin kun kassi kivasti täyttyi. Uudessa kodissa joutui muutaman päivän värjöttelemään parvekkeella ja vihdoin pääsi lämpimään kylmpyyn. Nyt on paita muuttunut hieman. Ja oikein tyytyväinen paita nykyään. Mitäs sanotte kaverin muodonmuutoksesta?

Muutokset:
- Lyhyet puhvihihat
- kavennus
- rintatasku alaspäin

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille

8 kommenttia:

 1. Ihan huippu kiva!!! Täytyy ehdottomasti kokeilla samaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ehdottomasti, jos sulla on blogi niin linkkaa tänne mulle valmis niin tuun ihailemaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämä on niin kivaa puuhaa. Kiva nähdä miten entinen vaate muuttuu ihan uudeksi.

   Poista
 3. Ihan mahtava! Tosi hyvä idea.
  Mua alkaa nyt melkein kaduttaa että oon siivonnu kaappeja ja kuskannu vaatteita joita ei oo tullu käytettyä niin SPR:lle. No mut mähän voin hakea ilmaisia tilalle kun alkaa inspis iskeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen jo kantapään kautta oppinut sen, että kun käyn läpi kaappeja niin osa menee tuunattavaksi ja osa Hopeen. Itse joutuu ihan jatkuvasti käymään kaappia läpi kun vaatteet pursuaa...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!