sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kaikenlaista piperrystä

Olen testaillut kaikenlaisia juttuja. Olen tehnyt koruja, muokannut T-paitoja ja koristellut takkeja. Vanhat korut on hyvä säästää jotta niistä voi tehdä jotain uutta. Helppoja ja nopeita toteuttaa ja varsinkin näitä rannerenkaista tehtyjä koruja voi tehdä lastenkin kanssa. Keräsin tähän postaukseen kaikki sekametelisopan jota olen hääräillyt aina välillä. Toivottavasti tästä saatte taas jotain ideaa omiin töihinne.Tarvikkeet:

- vanha rannerengas
- mokkanauhaa
- välikappale
- riipus

Kieputa mokkanauha rannenkaan ympäri, kiinnitä noin puoleen väliin rengasta välikappale ja jatka mokkanauhan kiertämistä loppuun. mokkanauhan pätkät voidaan sitoa yhteen tai liimata. Kiinnitä välikappaleeseen riipus. Riipuksia voi tehdä myös helmistä tai koristenapeista.Myös seuraava työ on helppo. Tarvitaan vain isoa ketjua sekä pientä pallo"ketjua", sekä muliinilankaa. Muliini langalla vain yhdistetään nämä kaksi ketjua toisiinsa ja ranteeseen tämä kiinnitetään solmulla.


Vaatteiden muokkaus on aivan mahtavaa puuhaa ja useasti sen ei tarvitse olla mitenkään monimutkaista. Lapsetkin voi ottaa tekemään näitä hommia. Varsinkin kaikenlaiset tekstiilipainanta ovat heille mieluista tekemistä. Nyt kun olen keräillyt noita aivan ihania virkattuja pitsiliinoja niin täytyyhän niitä laittaa sitten ihan joka paikkaan. Esimerkiksi nyt vaikka nahkatakin selkään. 


T-paidoista saa tehtyä monen moista ja täällä blogissani niistä onkin tehty kaikenlaisia juttuja. On mekkoja, on punottu kuvioita, on tehty pipoja. Vaikka ja mitä. Nyt yhdistelin teeppariin pitsiä. 


Ihanaa sunnuntaita

8 kommenttia:

 1. Sinä sitten keksit;kauniita töitä taas:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä niitä hutejakin tulee tehtyä :) Näette pian...

   Poista
 3. Hei huomasin nyt, että sullakin on tuo facebook-juttu täällä. Onko ollut kauankin? :) Hankin juuri kun mulle vinkattiin siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, oisko keväästä asti ollut tuo, en ihan muista. Mulla oli pitkään, etten halunnut sitä mutta se on kiva lisä tähän touhuun.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!