sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Vanhemmat lastensa vaatekaapeilla

En voinut olla ottamatta tätä täällä nyt puheeksi vaikka ei liitykkään käsitöihin. Eilen kun lähdimme käymään kierrätyskeskuksessa hakemassa tarvikkeita minun projekteihini niin lähdin ovesta poikani kaapista napatulla paidalla. Useasti olen kuullut puhuttavan siitä, että miten ällöttävää tai säälittävää on, että äidit käyvät tyttäriensä kaapista hakemassa vaatetta. Nyt kun oma tytär asuu kaukana niin tulee vierailtua välillä pojan kaapissa. Itselläni ei ole tavallisia T-paitoja oikeastaan yhtään ja nyt tarvitsin printtipaidan. Tosin kyseinen paita on sellainen mitä hän varjelee sillä se on hänen aarteensa. Se on kynäruiskulla maalattu ja taiteilijana on ollut Tarebrush. Jotka eivät ole feissarissa niin pääsevät katsomaan hänen vanhaan blogiinsa.
Onko teistä ok jos käy lastensa kaapista ottamassa vaatteita omaan käyttöön? Itse teen sitä harvoin mutta teen kyllä. Pojalla on muutamia vaatteita joita tarvitsen omaan kaappiini mutta turha on ostaa niitä sinne. Riippuu toki paljon millaisia vaatteita kaapissa on, että onko se sitten ihan pölön näköistä vai ei. Koska kuvat näette asustani niin voitte itse arvioida onko ihan kamalaa ryövätä vaatteita lapsiltaan. Vaikka tämä postaus ei varsinaisesti liity käsitöihin, on tässä yksi tuunaus, nimittäin rannekoru joka on tehty erilaisista katjuista jotka ovat menneet poikki kauan sitten.
Toivotan myös kaikki uudet lukijani tervetulleiksi matalaan majaani. Minulla on välillä mitä sattuu täällä sillä olen luonteeltani hiukan sellainen, etten osaa pysyä aiheessa enkä aina edes asian vieressäkään. Joten voitte odottaa ihan mitä vain täällä.
Kirpparilöydät näette pikku hiljaa, esittelen niitä sitä mukaan mitä teen niistä. Jotkut pian jotkut vasta joskus. Sana on vapaa Tarebrush asustani. Tuo kynämaalaus on myös kiva harrastus pojille, oma poikani harrastaa myös tuota ja tuunaa paitoja sekä lippiksiä. Yhdet kengätkin on tehnyt.

Tarebrushin tuunaama paita

Laukkukin on vanha kirppislöytö


Tuunattu koru

Ihan Taren takia laitoin tämän kuvan tänne...

Feissarista löytyy ilmainen tuoli joka lähti mukaan kierrätyskeskuksesta
ja löysin sieltä myös kaksi ovaalin mallista tarjoilulautasta ja pienen
keittoastian. Toimivat hyvin arkikäytössä.

Mukavaa sunnuntaita

4 kommenttia:

 1. Ihania astioita, juuri tuollaisia täällä olisi hirveästi, mutta en voi niitä ostaa kun joudun sitten itkemään kun kaikki ei mahdukaan mukaan kun palaamme Suomeen ensi vuonna. Nyyh niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun haaveena on saada sinivalkoinen astiasto ja soppakulho. Haaste sekin, eikä tarttis olla samaa sarjaa vaan olis kiva kun kaikki olis erilaisia sinivalkoisia...

   Poista
 2. Pojan pieneksi jääneet paidat tulee yleensä minun kaappiin odottamaan että saan niistä tehtyä itselleni sopivia. Tykkään leikata pääaukot isommiksi ja vähän kaventaa ja ehkä leikata hihat pois. Vanhoilta retkuiltahan ne aina vähän näyttää, mutta slti tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen pieni rustiikki on vain hyväksi :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!