tiistai 9. syyskuuta 2014

Helppoja ja kivoja tuunaus ideoita

Meikäläinen innostui oikein kunnolla laittamaan ideoita samaan postaukseen. Ei sillä etteikö olisi muutakin postattavaa mutta kun tämä on aika kivaa. Tämän jälkee en ihan hetkeen tee tällaista postausta uutta. Lupaan sen. Voitte käydä katsomassa myös aikaisemman postauksen herkkuja täällä.
Uudet tuunailut odottelee kovasti jo mutta ihan vielä ei ole niiden aika. Kun palo iskee niin vasta sitten. Nyt on aika plääh fiilikset kaikin puolin.

Yksi helppo ja kiva tapa muokkailla vaatteita on kloriitilla leikkiminen. Laittaa solmuja tai kumilankoja tai miten nyt tykkää myttyjä ja heittää kloriittiin muutamaksi päiväksi, riippuen kankaan tummuudesta. Kannattaa välillä vaihtaa vesi. Näistä tulee aika hauskoja juttuja.

Värjäys

Neulemekoista saa tehtyä niin hameita kuin leggareita. Nämä ovatkin mun suosikit nykyisin. Vaikka kangas on ohutta niin se on hyvin lämmintä. Toimii ainakin meikäläisellä kuin väärä raha.

Leggarit

Tuunauksen ei aina tarvitse olla "riko ja rakenna" meininkiä. Joskus voi ihan tavallinen paita kaivata jotain pientä jujua ja sitä saa aika helposti vaikka valmiilla koriste härpäkkeillä joita saa melkein joka ompelutarvike liikkeestä tai sitten tekee härpäkkeet itse. Sekään ei ole vaikeaa.

Neule

Miehet ovat joskus hyvin hankalia, ei pelkästään luonteensa vuoksi vaan myös sen vuoksi koska, jos vaate menee rikki, riittää muutama harsintikki korjaamaan vaatteen. Tai näin ainakin mieheni on mieltä.

Miehen paita

Metsäänkään ei kannata kaikkea jättää vaikka ei ruokaa olisikaan, sillä tavallinen kepakko voi hyvinkin löytää tientä vaikka naulakoksi. Meillä kävi näin. Poika toi ison kepakon metsästä ja lopulta se onnistuu roikottamaan takkeja.

Naulakko

Kenkälaatikoiden päällystys on kivaa puuhaa. Hyllypaprit, käärepaperit, tapetit, melkein mikä vain käy päällystykseen. Siellä on hyvä olla kauniiden kenkien kauniissa laatikossa.

Laatikot

                                Oikein ihania tuunauspaja iltoja kaikille

6 kommenttia:

 1. ihana blogi ja kaikkia ihania ideoita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   On kiva nähdä miten vanha muokkautuu uudeksi pienin jutuin...

   Poista
 2. Noi legginssit on aivan upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta kankaasta ihan hirmuisesti ja kun ei se mekko enää toiminut niin nuo ainakin toimii :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!