perjantai 26. syyskuuta 2014

Graffiti siellä ja täällä ja teini

Vanhempi pojista on vuoden käynyt Graffiti pajalla harjoittelemassa Graffitien tekoa sekä kynäruiskumaalausta. Kaikenlaisia hienoja juttuja on kulkeutunut kotiin ja tämä nuorten oma taidelaji on alkanut tulla minulle hyvinkin tutuksi. Aluksi heitä ohjasi Tare Brush, joka teki poikaani syvän vaikutuksen. Nyt ohjaaja on vaihtunut ja myös häntä poika katsoo ylöspäin. On ihana katsella miten hänelle tulee näitä esikuvia.
Graffiti linjalla olen minäkin, sillä jostain syystä ne graffitit eivät ole ollenkaan huonoja juttuja vaan todellakin nuorten omaa taidetta. Miten asia sitten liittyy minuun ja ompeluun? Satuin EK:ssa kierrellessäni törmäämään trikoo kankaaseen jossa oli kraffiteja ja tietenkin otin kankaan mukaani. Kangasta on niin paljon, että pikku mies saa paidan tästä itselleen ja minä sain leggarit. Minä tykkään ja kovasti.

Näitä en hevillä vaihda

Poikani kynäruiskutyö

Nautinnollista viikonloppua

12 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaisilla kehtaa tallustella! =D mahtavat pökät!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tuo graffitipajan jutut on kyllä todella mielenkiintoisia.

   Poista
 3. Graffitit ovat hyviä kun ne on taitavasti tehty eikä mitään töhrintää,joka onkin eri juttu.Tel Avivissa on tosi paljon hyviä graffiteja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä töhryillä on vissiin ihan toinen nimitys. Graffitit ovat juuri sellaisia hienoja tarkkaan tehtyjä taideteoksia. Kunnollisia juttuja.

   Poista
 4. Voi pakko varmaan mennä katsoon, löytyiskö tätä meidänkin EK:sta, poika varmaan tykkäis tuosta kankaasta! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat housut ja tuo poikasi työ! Että hän on taitava ja lahjakas. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika ihastunut itsekkin noihin leggareihin. Ja poikakin kehittyy koko ajan tuossa hommassa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!