maanantai 4. elokuuta 2014

Se fiilis

Nautin niin paljon kesästä, veden liplatuksesta, auringon kuumuudesta. Nautin siitä kun ei tarvitse pukea kymmentä kerrosta vaatetta päälle ennen ulos menoa ja voi syödä ulkona mitä haluaa. Näihin aikoihin, vaikka lämmintä vielä on, voi aistia illan viideydessä syksyn suloisen kutituksen. Tietää, että pian se on täällä, syksy. Astuu kaiho tilalle ja muistelee ihanaa kesää ja olemisen sietämätöntä keveyttä. Nyt pitäisi kovasti aloittaa koulu hommat, etsiä työssäoppimis paikka, aloitella kirjoitushommat ja laittaa kaikki valmiiksi kun kohta herätyskello pirisee ja kertoo arjen taas alkavan. Tavallaan niin ihanaa mutta tavallaan niin surullista. Jälleen yksi muistojen kesä, intiaanikesä, jäätelökesä. Minä niin rakastan lämpöä. Kohta vaivun horrokseen ja herään vasta keväällä.

Kun minulla ei yhtään mekkoa vielä ole


Kanttarellikastike lopusta saa herkullisen pastakastikkeen helposti ja nopeasti.
Miten sinä muokkaat jämäruuasta uutta herkkua?


Hyvää alkanutta viikkoa

6 kommenttia:

 1. Niin se kesä vaan kulkee kohti syksyä. Eilen katselin tuleentuvia viljapeltoja ja fiilistelin kesän päättymistä. Toki meillä odotellaan syksyä ja sienisatoa, mutta näillä näkymin siihen on vielä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan kaikki vuodenajat omalla tavallaan ihania mutta olen niin kesä ihminen, että nautin kaikkein eniten tästä vuodenajasta.

   Poista
 2. Teillä on ollut ihana kesä,joten kun se loppuu tuntuu se varmaan aika haikealta.
  OIkein hyvää viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu kyllä haikealle aina kun arki alkaa. Kesä kun on kokonaan nautintoa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!