sunnuntai 24. elokuuta 2014

Lidl

Paljon puhutaan tällä hetkellä ruuasta ja ruuan hinnoista, samoin myös ruokakaupoista. Lidl on ollut useasti puheenaiheena monissa keskustelupalstoissa ja nyt itsekkin otan asian hiukan puheeksi. Lidl on muuttunut paljon ajasta kun se tänne rantaantui. Nykyisin sieltä saa suomalaisia tuotteita mukavasti, perustarpeisiin. Meidän perhe hyödyntää tätä paljon. Muut luxus tuotteet hankimme K-Supermarket Mustapekasta, se kun on ihan paras kauppa koko Helsingissä. Odotan, että sieltä alkaisi saada kalkkunapekonia.
Itse pidän tästä yhdistelmästä. Lidlistä saan halvat perustuotteet ja K-kaupasta taas ne luxustuotteet, toimii hyvin. Eineksiä en osta muutoinkaan joten ne saavat ihan joka kaupassa jäädä hyllylle, välillä ostan puolivalmista, joka yleensä jää käyttämättä, valitettavasti. Mutta syy miksi otin Lidlin puheeksi on se, että vieläkin kyseisellä kaupalla on huono maine ja päätinkin kokata yhden lounaan pelkästään Lidlin tuotteilla. Ja tällainen siitä tuli.

                                 - Patonki
                                 - Basilikavoileipäkeksit
                                 - Paahtoleipä
                                 - Naudan suolaliha (ostan normaalisti tiskiltä kaikki leikkeleet)
                                 - Voi
                                 - Oltermanni
                                 - Saksanpähkinä
                                 - Valmis kaalisalaatti
                               
                                 - Tillikurkku
                                 - Kananrintaa                      
                                 - Couscous
                                 - Paprika
                                 - Kevätsipulin varret
                                 - Minitomaatit
                                 - Oliiviöljy

Kaalisalaattia en maistanut, pojat sanovat sen olleen ihan ok. Tosin meillä ei juurikaan syödä noita K-kaupankaan valmiita majoneesisalaatteja. Se on todella harvinaista jos sellaisia välillä ostetaan. Nyt hankittiin kun sitä sai laittaa hodarin väliin Sammakkomiehen synttäreillä. En kyllä eroa nää kauppojen tuotteiden välillä kun katson tätä annosta. Vai mitä mieltä olette lukijani? Olisiko kuva erilainen jos olisin ostanut samat tuotteet K-kaupasta? Niin ja en siis mainosta sitä, että mikä on parempi kauppa vaan jokainen tehkööt omat ostopäätöksensä mutta mietin vain sitä, että kun Lidl on niin huono kauppa, ettei sieltä saa mitään. Ei sieltä tosiaan saa erikoistuoteita, mutta perustuotteet saa ja saa tehtyä kuitenkin hyvää ja tuoretta ruokaa, ei kaikki einestä ole.
Kokeilun aikana vain yksi asia nousi ylitse muiden. Lidl ei voi kilpailla tällä hetkellä eettisyyden kanssa. Helsingissä kun on paljon kauppoja jotka ovat eettisempiä kuin Lidl. Mutta tämän kokeilun tarkoitus ei ollut se vaan, että saako Lidlistä sellaista ruokaa mitä voi syödäkin ja kyllä tulee.Ihania makuelämyksiä kaikille

12 kommenttia:

 1. Me käydään Lidlissä aika harvoin, koska sieltä ei saa "peruselintarvikkeita" allergiselle lapselle. Toivottavasti petraavat tässä asiassa pian ja saavat meidänkin perheen asiakkaakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi huono puoli. Mutta kannattaa laittaa sitkeästi asiakaspalautetta. Lidl on muuttunut paljon siitä mitä se oli kun tänne Suomeen tuli. Suomalaisia on vaikea tyydyttää ja asiakaspalaute on se mikä sitten ohjaa heitä oikeaan suuntaan :) Toivottavasti pian joitain tuotteita tulisi myyntiin.
   Tätähän tuo juuri on, että ihan perustarvikkeet saa sieltä, eipä juuri erikoisuuksia ole mutta minua se ei ole häirinnyt kun vieressä on kauppa josta saa lähiruokaa ja luomua sun muut erikoisuudet.

   Poista
 2. Meillä käytetään paljon Lidliä peruselintarvikkeiden ostoon. 4 lapsen perheessä kuluu paljon maitoa, ruisleipää, juustoa, puurohiutaleita, jauhelihaa yms perusjutttua. "Erikoisuudet" haetaan sitten muualta. Tosi hyvä, kun kotimaisten tuotteiden kirjo on kasvanut, en minäkään alkuaikoina Lidlissä paljoa asioinut, mutta nyt käymme siellä useammin kuin muualla. Ja onneksi se kassinlastausalue muuttui, se alkuperäinen oli ihan hirveä, kauhealla kiireellä sai kassin pakata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni hiukan harmittaa se, kun heillä oli kesällä hetken myynnissä ilmakuivattu naudanleikkele mutta se oli vain jokin erä. Sitä ei enää myydä. Olisi kiva jos leikkele puolella vielä laajenisi hiukan. Mutta hyvin käytetään noita erämyyntejä hyödyksi.

   Poista
 3. ♥munkin pitäis mennä Lidliin... :)

  VastaaPoista
 4. Peruselintarvikkeita meilläkin ostetaan Lidlistä ja joskus aina tekee muitakin löytyjä. Deluxe-sarjassa on ollut hyvää Tellicherry-pippuria. Vaniljatangotkin ovat olleet ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaniljatankoa ei olekkaan tullut käytettyä. Siis Lidlin.

   Poista
 5. Pidän paljon Lidlistä sillä siellä on hyviä tuotteita ja pidän etenkin niistä muualta tuoduista tuotteista;esim,juustot siellä ovat niin hyviä ja edullisia (tänne verrattuna...)ja suklaat tosi hyviä. Reissumiehet ja mätitahnat ostin sieltä ennen lähtöäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saa edullisemmin nuo juustot sieltä. Ja tuoreet leivät on siellä hyviä. Itse ostan niitä vinot pinot kun iskee himo paikanpäällä :)

   Poista
 6. Näkyy saavan :)
  Minullakin on tuotteita joita aina Lidlistä haen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain Lidl on hyvä apuväline ruuanlaitossa :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!