sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tilkkuhommia

Kun paljon ompelee niin tilkkuvuori kasvaa koko ajan valtavaan mittaan ja välillä on aivan pakko alkaa pilkkoa kasaa pienmmänksi. Tällä kertaa tilkut olivat aika pieniä mutta sen verran isoja, että minulle sai tehtyä kaikkea kivaa. Löysin vielä tuunattavien laatikosta mieheni T-paidan josta myös sain jotain kivaa itselleni.
En ole ehtinyt päälläni näitä kuvamaan mutta toivottavasti sekin vielä saadaan tehdä.
Farkkushortsit rikottiin mokkaharjalla ja ompelin pitsiä, Topissa on vain yksi olkain ja tietenkin hiukan Havaji fiilistä löytyy, hihakkeet tulivat pitsikankaan palasta ja pipo mieheni paidasta. Pipo onkin jo ollut esillä täällä blogissani. Myös ihanan suloiset puuhelmet pääsevät roikkumaan korvista kun asu saadaan joskus päälleni. Käytän paljon samoja kaavoja joten ei ihme, että tuntuu sille, että toistan itseäni. Toivottavasti saatte rykelmästä jotain selvää.
Mitäs sanotte, jos laittaisin vielä pari kivaa kesä arvontaa pystyyn? Vielä olisi tätä kesää jäljellä ja ehtisi käyttämään kivoja kesävaatteita. Tai sitten jättää ne rimpsut odottamaan ensi kesää. Meinaan kun täällä olisi kivat palkinnot odottamassa uutta kotia.Aurinkoista sunnuntaita kaikille

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!