keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tallinna

Ei tästä reissusta niin paljoa mitään kuvia ole. Tallinna on meille vain ostopaikka, eipä oikein muuta. Vanhassa kaupungissa ei tullut tällä kertaa edes käytyä sillä ekaa kertaa elämääni korkkarit oli erittäin huono valinta päälle. Nimittäin kun jalkani turposi kuin rantapallot ennen kuin päästiin edes maihin. Nesteytys siis meni plörinäksi. Sen lisäksi onnistuin siinä helteessä saamaan jalanpohjaan valtavan vesikellon, joka tällä hetkellä on puolen jalan kokoinen. Ei siis ollut mitenkään helppo matka. Tästä samaisesta syystä jäi hankkimatta niitä kenkiä kun en voinut sovittaa mitään näihin jalkoihin. Parit sain ostettua mutta moni sellainen kenkä jotka olisin halunnut jäivät nyt sinne. En uskaltanut ostaa ilman sovitusta. Italialaiset kengät on vähän semmoisia, että niitä minun olisi ihan pakko sovittaa.
Mutta Karnaluksista sentään toin kassillisen kaikkea kivaa, nauhat jäi tosin hyllyihin, sillä nauhoja minulta löytyy vaikka kuinka paljon mutta muuta nippeliä ja nappelia tuli mukaan ja vähän kangastakin pojalle. Miehellä oli ihanan rauhallinen hetki Karnaluksin alakerrassa. Valgee Majassa on myös kiva grilli-ravintola Mack, kannattaa piipahtaa syömään siellä jos siellä päin liikkuu. Hinnat ovat hyvät ja ravintola siisti. Ruoka on maukasta ja hyvää. Valtava rankkasade yllätti meidät mutta onneksi sen sateen aikana me istuimme nauttimassa hyvää ruokaa.
Ja päällä minulla oli tietenkin itse tehdyt ihanuudet. Paitaan ei löydy kaavaa mutta housujen kaavatiedot voi kurkata nopeasti tästä linkistä.

Loistavaa päivää teille kaikille

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ai jestas, on varmasti ollut hankalaa kävellä. Korkkarit, vesikello ja turvotus, auts mikä yhdistelmä. Moni olisi varmaan jäänyt satamaan baariin, mutta sulla on sisua kuin pienessä kylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ei ihan pienestä vesikellosta kyse kuitenkaan. Pituutta sillä on 6 cm ja leveyttä 3,5 cm (oli ihan pakko mitata).

   Poista
  2. Aijaijai, sattuu pelkkä ajatuskin. On kyllä iso vesikello.

   Poista
  3. On juu, onneksi alkaa olla jo kunnossa ja jalalla voi jo paremmin kävellä :)

   Poista
 2. Kivat kuvat! Kyllä harmittaa että Tallinna jäi väliin tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh...Kyllä Tallinnaa on kiva kiertää kesällä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!