tiistai 1. heinäkuuta 2014

Sekametelisoppaa

Postaus on aika sekameteliä, on tuunausta, korua ja neuletakkia. Kaikkea tätä pitäisi tähän nyt ahtaa, kun vain tietäisi, että miten kummassa. On lähtenyt ompelut lapasesta niin, että humina kuuluu kaikenlaista tulee väsättyä, minishortsejakin on iso läjä. Ja näyttää vielä sille, että ihan vielä ei pääse niitä pitämään jalassa kun kelit on mitä sattuu.

Aloitetaan vaikka neuletakista. Takin kaavan voi napata vaikka ihan paidan kaavalla. Tähän kun ei tule kauluksia eikä muutakaan, vyötärölle vain nauhakuja ja valmis. Reunat voi huolitella vaikka reunapitsillä.


Nilkkakoru taas on yhdistelmä kaikkea lyhyttä pätkää ja yli jäänyttä helmeä. Kaiken sorttista juttua siis. Ei kannata heittää mitään pois kun niistäkin roskista voi aina jotain tehdä.Mekko määräni pieneni yhdellä sillä huomasin yhden mekon olevan sen verran rikki, että mekkona sitä ei enää tule pidettyä mutta vaikka mekko onkin jo kymmenen vuotta vanha ja hiukan nukkainen niin leikkelin yläosan pois, ompelin kuminauhakujan ja pujotin kuminauhan ja valmis. Maksihame toimii vielä vaikka materiaali onkin jo hiukan kulahtanut.Oikein mukavaa tiistaita

6 kommenttia:

 1. Oletpas ollut ahkera:) Kaikkea ihanaa on syntynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin yrittänyt kovasti tehdä kaikkea :)

   Poista
 2. Kiva soppaa, mutta ei kuitenkaan samalla reseptillä tehty, kuin minun soppani :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!