lauantai 12. heinäkuuta 2014

Mitä tulee kahdesta huivista?

Ennen tuota reissua hyppäsimme miehen kanssa pyörien selkään ja otimme matkan kohti Helsingin kierrätyskeskusta. Päätin, että kaikista pyöräretkistä on aivan turha laittaa kuvia kun nämä kuvat on niin moneen kertaan nähty mutta tämän reissun laitan sillä kierrätyskeskuksesta löytyi kaikenlaista kivaa jotka tulette näkemään tässä blogissa jossakin vaiheessa kyllä. Tänään ensimmäinnen. Löysin pinon tavaraa ilmaispisteestä ja sisältähän löytyi lisää kaikkea hyvää materiaalia. Satuin löytämään kaksi samanlaista huivia joista tein helposti ja nopeasti itselleni tunikan. Koko hommassa meni noin 15 minuuttia.
Mukavaa päivää kaikille

6 kommenttia:

 1. kaunis tunika ja erittäin kiva malli..hmm..oiskohan miulla missään tarpeeksi isoja ja kahta samanlaista huivia..
  toisaalta semmosesta perus pandanasta tulis kiva kolttu lapsoselle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiveista saa tehtyä vaikka ja mitä itselleen ja lapselle. Kahta samanlaista huivia on todella hankala löytää ja oli ihan vahinko, että nämä löysin.

   Poista
 2. ♥Tosi kiva! Minäkin olen innostunut huivi-ompeluksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vain olisi enemmän huiveja niin saisi tehtyä lisää. On toki kaksi isoa jättihuivia tuossa odottamassa valmistumistaan :) Pian saatte nähdä mitä niistä oikein on tulossa.

   Poista
 3. Ihana! Pitää itsekin mennä tuonne kiertsiin koluamaan. Asun tässä ihan vieressä, mutta silti liian harvoin tulee käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti. Sieltä löytää kaikenlaista kivaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!