maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ihanaa maanantaita

Tai ainakin yritän ajatella niin sillä edelleen bloggailen täältä sängynpohjasta. Nenä on edelleen tukossa ja olo kauhea. Onko sitten oikeasti flunssaa vai allergiaa, en tiedä kun mikään ei auta. Mutta koitetaan ajatella taas positiivisesti ja siirtyä nenästä muihin asioihin.
Peplum on sellainen mikä jakaa mielipiteitä, itse olen aina tykännyt mallista ja teiniaikoina minulla niitä muutamia olikin ja niin kuin olette huomanneet niin niitä on nytkin aika paljon tullut tehtyä. Nyt ommeltu peplum on Suuren käsityölehden 3/2014 kaava. Tykkään todella paljon ja kaavaa tulee varmasti käytettyä enemmänkin vielä. Mikä on sinun mielipiteesi peplumista?


Ihanaa maanantaita 

6 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida tuota flunssa-asiaa, kun itse vasta koin asiassa ahaa-elämyksen. Oletko milloin viimeksi vaihtanut tyynyä? Itsellä oli sitkeä nuha ja varsinkin aamuisin olin tosi tukossa. Söin allergialääkettä ja flunssalääkkeitä, mikään ei auttanut. Sitten kuulin radiosta jutun, jossa todettiin vanhan tyynyn voivan aiheuttaa pitkittyneitä flunssaoireita. Vaihdoin oman tyynyni heti ja nuhaoikeet loppuivat kuin seinään. Periaatteessa vamhassa tyynyssä ei pitänyt olla mitään vikaa, se kun oli antibakteerinen Tempur-tyyny, mutta ilmeisesti nekään ei oikeasti kestä montaa vuotta. Radio jutussa todettiin myös, että tyyny pitäisi pestä kahden viikon välein ja vaihtaa kokonaan kahden vuoden välein. Kokeilepa, olisiko tuosta sinulle apua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, joo tarvii muistaa tuo. Meillä kyllä on ihan uudet tyynyt ja pesen tyynyjä aika useasti. Mutta voisi kyllä ottaa sellaisen sänkypesun muutoinkin nyt kun kaikki kuivuu nopeasti auringossa.

   Poista
 2. Kiva kesäasu! Ja pikaisiin paranemisiin!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!