maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tilkkujen tuhoamista

Tilkkuja kerääntyy aika nopeasti kun ompelee ja välillä on ihan pakko alkaa näitä tilkkulaatikoita tuhoamaan. Useasti säästän tilkut sitä varten, että voin tehdä nukenvaatteita mutta kun meillä ei kukaan leiki nukeilla on asia jäänyt aina vain kauemmaksi. Viikko sitten käytiin miehen kanssa kiertelemässä kirppareita ja mukaani otin muutaman tilkun palasen josta en sillä hetkellä saanut mitään päähäni. Löysin omasta tilkkuvuorestani kivan palan housukangasta ja niistähän sain aikas kivat jutut hellepäivään. Jos ne helteet nyt joskus tulee. KErroinkin jo aikaa sitten kun sain vinot pinot tilpehööriä tyttöni ja äitini luota, sambajutuista onkin tehty vaikka kuinka paljon koruja sun muuta. Mutta nyt käytin nyplättyä pitsinauhaa työhöni. Yhdistin pitsinauhan ja kirpparilta ostetun tilkunpalasen. Siitä ei tullut yöpaita vaan samalla ajatuksella tehty toppi. Sen kanssa sopi hyvin housukankaani josta tein minishortsit ja pikkuruisen laukun. Housukankaasta olen jo tehnyt kevättakin sekä korkeavyötäröiset shortsit.
Meillä ainakin sataa nyt joten se kertoo vain siitä, että tänään taas ommellaan jotain oikein kivaa ja pientä tai väsäillään koruja. Joten oikein ihanaa ompelurikasta päivää kaikille!!
6 kommenttia:

 1. Vihdoin minulla on aikaa lukea taas blogeja. Huomaan lukevani blogiasi vähän kuin lehteä. Selailen ensin, sitten luen ja palaan vielä uudestaan lukemaan jotain juttuja. Kivoja kuvia, hauskoja ideoita ja herkullisia ruokia. Mukavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, vai että kuin lehti :D Mukavaa, että sinulla on aikaa käydä lukemassa blogeja. Mulle tämä on aamun juttu. Istahataa koneen eteen kahvikuppi kädessä, lukea blogeja, oman kommentteja ja postata uusi juttu.

   Poista
 2. Ihana tuo toppi. Oikein romanttisen näköinen. Eikä sortseissa kaan ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näin näitä pikaisesti tulee.

   Poista
 3. ♥ihanuuksia jälleen! Mukavaa maanantain jatkoa♥

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!