tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tiedättekö sen VillaNannan Nellin?

Se on semmonen hupsu joka innostuu kaikesta täysin turhanpäiväisestä asiasta ja tekee siitä muka jotain niin kovin luxusta. Mä tiedän sen Nellin, lällistälää. Ja tiedän senkin, että hän on innostunut täysillä kirjavista puuhelmistä jotka ovat kuin karamellejä. Ihania pikku palleroita. Ja tiedättekö mitä muuta, Nelille iski niin kova ikäkriisi, että levitteli ihanat vanhat kuvansa pitkin poikin ja muisteli menneitä, se sai aikaan sen, että oli pakko tehdä kunnon vanhan ajan ruskeakastike isoäidin ohjeella. Oih ja voih sitä ihanan samettista kastiketta perunoiden päällä. Se maailman pahapaha ja epäterveellisin kastike mutta niin loistavan hyvää.
Ja mitä muuta? Mun pää on puuta. Kotiasuksi nopeasti suit ja sait sain super ison tunikan. Täydellinen kesäpäivän lötkövaate, niin mun juttu tää, tää tyhjästä nyhjääminen. Nyt loppu höpinät ja heitän turhat kuvat seinälle hups.Tuitui päivää kaikille

2 kommenttia:

  1. Meillä taidan minä olla Neitiä innostuneempi puuhelmistä. :D Kaikenlaista kivaa tulee tehtyä niistä lapsukaisen kanssa. Voih, nyt tuli ikävä Mummon lihapullia ja ruskeaa kastiketta, ai että se oli hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöset lapsuuden haikailut on kamalia...pakko on tehdä sitä ja tätä ja mennä sinne ja tänne niin saa sen lapsuuden fiiliksen.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!