sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sataa sataa...mutta ei ropise mutta kengät kopisee

Tosiaan, sade ei ole kyllä ropissut vaan hakannut niin, että kolina kuuluu. Eilen oli ihan pakko käydä kuvaamassa pilviä kun näyttivät niin upeille, matka otettiin siis kohti aluetta jota olemme sillä silmällä hiukan katselleet...sinne siis tekisi mieli kovin muuttaa mutta eipä oikeasti olla tehty asian hyväksi mitään. Ei siis katsottu sen enempää keiden asuntoja sinne nousee ja keiden siellä jo on. Suurin osa varmasti omistusasuntoja ja ostaa emme halua enää yhtään asuntoa. Voihan sitä laiska haaveilla ihan niin paljon kuin tahtoo, vai mitä?
Tähän samaan postaukseen lykkään kyllä nopean tuunauksen jonka tein kenkiini eilen illalla. Hopeita ja kultaisia kenkiä voi yhdistellä lähes minkä vaatteen kanssa tahansa ja näitähän saa melkeimpä joka kaupasta nykyään. Itselläni nyt sattuu olemaan hopeat sandaalit joita on käytetty karnevaaleilla mutta enää ei ole tarvetta siihen. Liimailin muutamia kiviä koristeeksi ja nyt ne on vähän enemmän mun makuun. Bling bling vain.


Ihanaa sunnuntaita

6 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä tuunauksen mestari. Ihanat kengät. Ja kyllä farkuista ja kaikkeen siihen liittyvästäkin saa vaikka mitä, niin kuin me ollaan tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä en niin tiedä, siitä mestariudesta. Mutta farkusta saa niin paljon kaikkea kivaa :)

   Poista
 2. Kuvissahan kesä näyttää oikein kivalta! Toivotaan että nyt pian lämpenisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella. Olisi niin paljon ihania kesävaatteita valmiina tuolla mutta eipä niitä ole päässyt vieläkään käyttämään.

   Poista
 3. Ihana kenkätuunaus. Millä liimalla sait bling-blingit pysymään kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaliimalla liimailin, en tiedä mikä olisi parasta, voisi kokeilla myös noita 100% liimoja. Niillä nyt ainakin luulisi pysyvän. Kuumaliima on vähän niin ja näin. Välillä toimii ja välillä ei.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!