maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lokit varastivat mekkoni Korkeasaaressa

Tai oikeasti ne varastivat vain palan banaania, ei sen enempää. Vietimme siis aivan ihanan kesäpäivän poikien kanssa Korkeasaaressa. Kumpikaan pojista eikä mieheni ole koskaan ollut siellä ja kokemus oli mukava. Taidetaan mennä toistekkin. Kissojen yöhön ainakin mennään Banaanimiehen kanssa. Paljon uutta nähtävää sillä itse olen vieraillut Korkeasaaressa kymmenen vuotta sitten ja paljon oli tullut uutta ja uutta parhaillaan myös rakennettiin. Sammakko odotti eniten näkevänsä apinoita ja sammakoita ja ei malttanut katsella kissoja joita taas Banaani odotti kovasti, siksi siis pitää mennä kissojen yöhön. Kuka lukijoistani on ollut Korkeasaaressa? Mitä pidit paikasta?
Mekostani sen verran, että ompelin sen edellisenä päivänä ja kokeilin silityskuviota joka on omasta lapsuudestani kulkeutunut mukanani, jännittävää oli se, että kiinnittyykö se kankaalle ja pysyykö pestäessä. No kyllä pysyy, samalla mallilla omeplin aikanani myös Riian matkalle mekon. Nuo kuosit vain on jotenkin muuttuneet silmissäni ja haluan vaihtelua. Tästä turkoosista mekosta tykkään. Hyvä kuitenkin, että mekkoja on montaa samaa eri väreissä. Mekon kaavan löytää La Mia Boutique 7/2010.











Ihanaa kesäpäivää

10 kommenttia:

 1. Kaunis mekko! Joo, me tyttöni kanssa oltiin Korkeasaaressa, ja vielä samana päivänä kuin tekin :) Mekosta tunnistin, kun näin aikaisemmin kuvan facessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos. Oli kyllä ihana päivä silloin.

   Poista
 2. kaunis mekko ja kamla korkeasaari.
  Meillä boikotoidaan lähipiirissä usean kymmenen perheen voimin korkeasaarta. Eläimet ovat niin ahtalla siellä, että rääkkäämöksi sitä paremminkin voisi kutsua.
  Ennemmin suosittelen vaikka ähtärin eläinpuistoa. on eläimillä tilaa ja luonnossa saavat olla vapaana aitauksissaan eikä missään betoni bunkkereissa, jossa vihreän lattian peittää joku ihme lima eikä luonnon nurmi..

  VastaaPoista
 3. Juu monet boikotoi. Itse en sillä Korkeasaaressa on eläimiä joita luonnossa ei enää ole tai on elinalue huolestuttava eli tiikeritkin melkein sukupuuttoon kuolleita. Ainut asia mistä voimme olla varmoja näiden eläinten elosta tuolla Korkeasaaresta on se, että siellä lisääntyy eläimet joita ei muualla oikein olla onnistuttu saamaan lisääntymään. Se on iso juttu. Voimme itse valita sen haluammeko, että eläimet katoaa vai taistelemmeko niiden puolesta.
  Ähtäri tekee samaa työtä suomalaisten eläinten kohdalla. Tosin ei ne aitaukset oikein isompia ole kuin Korkeasaaressakaan mutta näemme vain pienen osan eläinten elintilasta noissa paikoissa. Ähtärin karhu laakso on muuten pienempi mitä Korkeasaaren.

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko! Korkeasaari on kyllä kiva paikka käydä katsomassa aina välillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä tykästyin tuohon mekkoon aika paljon.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!