sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Karnevaalien jälkeen

Valitettavasti en voi laittaa niitä ihania karnevaalikuvia blogiini, sillä minun hovikuvaajani oli muissa hommissa. Hänellä kyllä on muutama kuva kamerassa kunhan vain jaksaisin ne ladata koneelle. Poikani oli meidän alan juottaja ja otti muutamia kuvia kyllä. Nyt kyllä täytyy sanoa, että vanhuus ei tule yksin kun minusta ei enää saa edustavia kuvia ollenkaan. Hui kauhistus vain. Mutta siitä huolimatta oli hauskaa ja oli ihana tanssia kavereiden kanssa pitkästä aikaa yhdessä.
Ihan ensin esittelen shortsit jotka tein herätekankaasta nopeasti ennen karnevaaleja. Oli pakko saada päälle jotain super ohutta kun hiki on suuri tuossa tanssihommassa. Shortseihin löytyy kaavat Burda easy kevät/kesä 2012. Ihan lempparit tuli näistä. Ja karnevaalimeikinkin esittelen tässä. Ennen kuin se valui pitkin poskia. Ja nyt menen lepäämään, tuitui !!
Ihanan rauhaisaa sunnuntaita kaikille

8 kommenttia:

 1. Wau mikä meikki! Ja tuota flapper-tyylistä mekkoahan voisi käyttää ihan perusjuhlissakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon tyyppisen mekon voisi kyllä tehdä juhlia varten. Tykkäsin todella paljon tuosta mekosta, liikkeet näytti hyvältä tuossa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli ihan valtavan ihanaa...mutta en koskaan enää tanssi matalakantaisilla kengillä kadulla sambaa...on meinaan säärissä kammottavat kivut...

   Poista
 3. Ihanat nuo sortsit ja hienolta näyttää tuo meno karnevaaleissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noista pikkupaloistakin saa todella kivoja juttuja tehdyksi. Hyvä etten jättänyt kauppaan :)

   Poista
 4. Oi mitkä silmät ja mikä sambaaja;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun silmiä haluttiin kuvata ihan erikseen. Ripset oli sen verran komeat :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!