lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannuksen herkut

Aivan ihana juhannus takana. Ystävät ja sukulaiset nauttivat surasta ja ruuasta täysin rinnoin. Nälkä ei jäänyt kenellekkään. Itsekkin olen vielä aivan täysi hyvästä ruuasta. Ystäviä on ihana hemmotella vaikka se olisi valtakunnallinen ja uskonnollinen ja uskonnoton ja vaikka ja mitä juhla. Niin kuin monet sanoo, että mieluiten muistavat ystäviään muina aikoina kuin juhlapyhinä mutta ei se väärin ole vaikka muistaa myös silloin. Ihana ilta kaikin puolin. Valitettavasti unohdin kuvata pääruoan sillä seura vei mukanaan. Eli sillä ei sitten mitään merkitystä.

Katkarapupiirakan ohje
Päärynä-kinuskikakun ohje.
Vieraat tykkäsivät kovasti piiraasta, itse sitä en voinut syödä kun käytin tavallista liivatetta.

Loistavan pika-panoffeen ohje ja vihdoinkin sain sen onnistumaan kunnolla.
Eli ottaa rauhassa kun tätä tekee.
Ihanaa päivää kaikille

4 kommenttia:

 1. Ihanastai katettu juhannuspöytä! Meilläkin oli Tel Avivin lähellä juhannusjuhlat ihanan Sirpan luona ja oli Sirpan savustamaa savulohta ja muita herkkuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tosin siellä taisi keli olla hiukan parempi kuin täällä.

   Poista
 2. Banofee kuului myös meidän juhannukseeme...sulta aikanaan ohjeen nappasin ja kovasti olen sitä käyttänyt :D Pöytänne näyttää herkulliselta. Kuten ihan aina :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ohje on juuri loistava tällaiselle laiskalle kokille, joka tahtoo päästä aina siitä mistä aita on matalin. Mies taas jaksaa vääntää vaikeita ja monimutkaisia juttuja. Tuo pika panoffee on ihan ykkönen.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!