maanantai 9. kesäkuuta 2014

Jalat sanoo poks

Minä pidän nyt todellakin tänään sellaisen rokulipäivän. Jalat ovat aika kipeät lauantaisesta. Kun oli vain pakko kokeilla tanssia läpsyttimillä jotka pyörivät jaloissa joka suuntaan. Tukevilla sambakengillä tanssi on parasta, eikä jalatkaan rasitu niissä liikaa. Mutta näillä eväillä mennään nyt, minkäs teet.
Tänään postaan ihan muuta kuin vaatetta, haluan tuon karnevaalihumun jälkeen kertoa siitä ihanasta asiasta kuin, että tyttäreni oli täällä lomailemassa. Molemmat isot lapset olivat meillä apuna kulkueessa...juottajina. Iso kiitos siis heille. Valtava työ pitää juomavarastot täysinä ja kantaa painavia reppuja selässä. Samba on koko perheen asia, siinä käy aina niin.
Oli ihana nauttia tytön seurasta mutta enemmänkin olisin puuhaillut hänen kanssaan, jäi vähän kesken koko homma. Pöh, piti tehdä tytölle vähän vaatteita sun muuta mutta toinen kerta sitten. Mukaan hän sai kyllä kaikenlaista kivaa mitä kaapistani sattui löytymään, mekkoa ja toppia nyt ainakin. Mutta ihaninta on kyllä meidän kesäinen parveke-elämä. Se vain on jotain niin ihanaa. Vaikka sataisi tai olisi vilpoisaa niin siellä on suojassa ja voi syödä ja nauttia elämästään. Tyttö pääsi heti syömään kun tuli ovesta sisään. Oli mieheni tekemät herkulliset jauhelihapihvit ja paistetut perunat ja tyttöni suurinta herkkua sipulirenkaat pöydällä odottelemassa. Salaattia ja lohta, ankkapateeta ja leipää monenlaista. Ihan tavallista kotiruokaa, muuta ei tarvita.Oikein nautinnollista viikkoa kaikille

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!