keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ja sitten romahti katto

Saahan sitä välillä valittaa oikein kunnolla? Saahan? Nimittäin kun alkaa oikeasti harmittamaan tämä Suomen ihana suvi. Pyrin aina olemaan niin positiivinen ja koitan löytää hyviä asioita huonostakin mutta nyt alkaa olla aika vähissä tuo löytäminen. Ihanaa on juu kun voi kaikessa rauhassa jäädä kotiin puuhastelemaan mutta tässä on puuhasteltu jo pitkä tovi, tahtoisi jo riekkumaan pitkin pitäjää. Eikä millään autoilla vaan ihan tuolla vanhalla ja rakkaalla kulkupelillä, eli pyörällä. Tahdon helteitä jo. Oikeasti. Grr, katto tippuu päähän niin että kolina käy. Olen niin tottunut siihen, että kesällä ei tarvitse laittaa takkia päälle tai pakkassaappaita jalkaan, nyt se vain ei kovin kaukana ole...huoh.
Tulee tehtyä kaikkea todella turhanpäiväistä kun on tässä kotosalla. Esimerkiksi nyt vaikka hiusklipsi ja korvis. Tuon hiusklipsin kukka on helppo tehdä, leikkaa pieniä pyöreitä paloja kankaasta, taittelee kaksi kertaa puoliksi ja ompelee kärjestä parilla tikillä yhteen. Ompelee koko kukan kiinni nauhaan ja nauhan liimaa klipsiin. Nopea ja helppo juttu. Tein myös miehen paidasta pipon. Ei siis mitään järkevää vaan turhaa pölynkeräjää vain joka puolella.
Laukku

Mukavan ärsyttävää sadepäivää kaikille

4 kommenttia:

 1. Sama täällä, nyt olemme vielä nuhaneniäkin. Plääh tätä ilmaa. Eilen lapsukaisella oli talvihaalari pihalla päällä, kun hän on muutenkin viluisa. Ärsyttävän tylsää, olemme askarrelleet, leiponeet ja hääräilleet vaikka mitä, plääh, tahtoo ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Parantukaa pian...Joo, sisällä olo ei nyt oikein nappaa eikä kiinnosta kun nyt kuuluisi juosta pitkin pitäjää puoli alasti :)

   Poista
 2. Vähän kurja tuo teidän säänne,kun pitkän talven (tai tänä vuonnahan se oli lyhyt) saatte melkein talviset säät.
  Saapa nähdä millaista on ensi viikolla kun tulen,pitää pakata lämpimiä vaatteita mukaan;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tää tästä paranee. Juhannukseksi on luvattu todella kylmää. Ei kiva :/

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!