lauantai 14. kesäkuuta 2014

**Arvonta**

Sata lukijaa on nyt täynnä ja lupailin laittaa arvonnan pystyyn ja tässähän tämä tulee. Mutta, ota esiin mittanauha, sillä tämä palkinto ei sisällä kokoa vaan mittoja. Mittaa vyötärösi ja rinnan yläpuoli, jos ne menevät annettujen mittojen sisälle voit olla yksi onnellisista joka saa uuden topin käyttöönsä. Mitat ovat senttejä. Oli pakko huomauttaa sillä olin unohtanut toiseen mittaan ilmoittaa tämän asian.
Toppi on tehty pitsikankaasta tai oikeastaan tilkusta ja vuorena on lakana, koristeeksi olen tikannut reunoihin koristenauhaa. Näitä samoja toppeja löytyy niin monta jo, että yhden voin hyvin antaa pois.
Jos olet lukijani, laita kommenttia kommenttikenttään ja jää odottelemaan perjantai 20.6 päivää, kyllä, Juhannuksena kerron kuka on onnekas voittaja ja saa antaa topille uuden kivan kodin.

Toppi näyttää päällä tältä

** Onnea arvontaan **


7 kommenttia:

 1. Kääk, olen liian iso. Onnea silti kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Voi ei..jos tää ei mene niin ei mahda mitään. Kyllä täällä lisää on vaatteita vaikka kuinka paljon mitkä laitan jakoon :)

   Poista
 2. mie olen mukana arvonnassa. ihan on miun yhen ystävän väri tuo. toisaalta voisin kyllä itellänikin pitää..mutta mukana silti ;)

  VastaaPoista
 3. oii miten ihana!! todellakin osallistun arvontaan :--)

  VastaaPoista
 4. ihana, mutta muutamaa senttiä liian kapea.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tykkään kybällä sun tyylistä ja tämä toppi on aivan ihana!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!