perjantai 23. toukokuuta 2014

Rannekorut joka lähtöön

On ihanaa kun voi tehdä itselleen ihan millaisia koruja mieli tekee. Ketjua ja nahkanauhaa tai ketjua ja helmiä. Mikä ikinä tuntuu hyvälle juuri sillä hetkellä. Rikkoutuneista koruista saa väsäiltyä vaikka ja mitä kivaa. Ja jos ei ole rikkoutuneita koruja niin rautakauppa on oiva paikka hakea korutarvikkeita. Mitä mieltä olette näistä?
Ihanaa viikonloppua

6 kommenttia:

 1. Tuo helmi systeemi näyttää hyvältä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ajattelin laittaa noita helmiä vielä lisää tuohon ketjuun.

   Poista
 2. Tykkään!

  Ootkos muuten ikinä koettanut virkata(?? anteeksi väärä nimitys luultavimmin) ihan pelkkää ketjua? Siis jostain hopealangasta (? tämäkin mysteeri). Näin joskus facebookissa kaverin tykänneen kaverinsa kuvaa jossa hän teki sellaisia ketjuja itse kotioloissa. Tulit vaan mieleen kun olet käsityö ihme! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, osaan virkata jonkin verran. En mitään mahtavuuksia osaa kun en ihan ymmärrä niitä ohjeita ja mun kösiala on mitä sattuu kun virkkaan.

   Poista
 3. Kivat korut olet taas duunannut! Olisit varmaankin ihan innoissasi Tel Avivin eteläosassa sijaitsevista,vieri vieressä olevista koruntekoon keskittyneistä kaupoista;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Israel on ihmeiden maa ja luulen, että mulla riittää ihmettelemistä kyllä ihan joka päivä kun sinne tulen :) Oikein odotan noita kangas ja ompelutarvike liikkeitä....ja tietenkin korutarvikkeet :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!