perjantai 9. toukokuuta 2014

Kun kaveri tulee kylään

Meillä aina tarjotaan jotain syötävää kun kun meille tulee kylään. On mukava istua pöydässä ja jutella asioita samalla kun vatsa täyttyy kivasti. Ruoka siis yhdistää. Eikä sen ruuan tarvitse olla mitään kovin erikoista. Riittää jälleen kaikki se mitä sattuu kaapista löytymään. Tällä kertaa oli iso määrä porkkanaa ja kukkakaalia ja niistä sai jo maukkaan sosekeiton. Jälkkäriksi pikakakku jonka ohjeen löytää täältä.
Siivousurakka jatkuu edelleen ja tuntuu todella hyvältä saada paikkoja tyhjäksi ja antaa tarpeeton hyvä tavara hyväntekeväisyyteen. Tulee hyvä mieli. Mukavaa ja nautinnollista viikonloppua kaikille!!
6 kommenttia:

 1. Niinpä, ruoka on universaali kieli, se yhdistää. Maukasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihanaa nauttia ystävien kanssa kiireettömästi :)

   Poista
 2. Meillä ei taas saa mitään kun tulee kylään varsinkaan yllätysvieraat, inhoan yllätyksiä..varsinkin kun kutsutaan itsensä kylään ja sitten vielä suureen ääneen ihmetellään kun ei oo mitään tarjottavaa? Jooh ei ole, nyt olis mut ehdin syömään nekin ennen kuin joku tulee taas kylään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en tykkää yllätysvieraista yhtään. Mutta siltikin saa aina jotakin massuunsa, loukkaannun verisesti jos kukaan ei halua mitään :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!