torstai 10. huhtikuuta 2014

Toppi ja vaaleanpunaiset housut

Voidaan jatkaa ihan kesävaate-linjalla, niitä kun on tullut jo muutama tehtyä. Nyt on vuorossa toppi jonka tein tilkusta. Meillä kun ei jätetä tilkkuja laatikoihin lojumaan kovin pitkäksi aikaa vaan niistä aina jotakin saa tehtyä. Kangas on joustavaa gabardinia ja siitä olisi helppo tehdä housut. Mutta en halunnut muuta kuin topin tällä kertaa. Tuosta mallista on kuvia enemmänkin sillä tein samoja toppeja viime kesänä jonkin verran. Käykääs katsomassa jos kiinnostaa miltä se näyttäisi päältä. Täällä kuva.
Kun sain topin tehtyä ajatuksiin pomppasi elävästi kuva vaaleanpunaisista farkuista. Ne on saatava topin kanssa. Tokihan muutkin värit sopisivat oikein hyvin mutta vaaleanpunainen on nyt se juttu. Hain kangaskaupat ristiin rastiin moneen kertaan eikä löytynyt kangasta, sanottiin vain, että ehkä joitain kesäisiä on tulossa jossakin vaiheessa. Plääh. Mutta mitä sitten löysinkään Cubuksesta? Juurikin ne vaaleanpunaiset housut mitä etsin. Ei muuta kuin ottamaan ne. Ja nyt on juuri sellainen asu mitä ajattelinkin. Mitä olette mieltä?Mukavaa torstaita kaikille

14 kommenttia:

 1. tykkään! Toinen toppi näytti hyvältä päällä. Tämä varmasti vielä paremmalta, on sen verran ihana kangas! :) ja housut kruunaavat asukokonaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan niin kesää, että saa laitettua ihania kesävaatteita päälle :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Suunnittelin kankaasta ensin laukkua mutta onneksi en tehnyt sitä.

   Poista
 3. Kaunis! Sinulle on haaste blogissamme: tsisiskot.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitääpä tulla kurkkimaan :)

   Poista
 4. Joo vaaleanpunainen on niin <3 !!! Ja mintunvihreä on toinen :) Tosi söpö asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja noin saan värin sopimaan itselleni. Jos värit olisi toisin päin ei sopisi minulle kyllä yhtään.

   Poista
 5. Onpa ihanan näköinen. Ja juuri vaaleanpunaisten farkkujen kanssa wau ♥

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!