keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Korvakorut ja tomaattikeitto

Täytyy sanoa, että meitä on todella hemmoteltu ihanilla ilmoilla koko pääsiäisen ja vaikka ilma hiukan on luvannut viilentyä tulee pian lämmintä jälleen. Ei yhtään kuulkaa itketä. Odotan ihanaa intiaanikesää. Tiedättekö mikä on ihan mahtavaa lämpimänm kelin ruokaa? Viileät keitot ja varsinkin tomaattikeitto. Kaapissa oli jäljellä tomaattimurskaa ja muutama hassu tomaatti, niistä sai loihdittua makoisan keiton, joukkoon valkosipulia, kevätsipulinvarsia ja tuoretta basilikaa. Helppoa ja nopeaa. Nautinnoille ei mahda mitään. Pienet asiat tuovat suuria.
Päästään blogissakin jo siihen hommaan miksi se on perustettu eli tässä postauksessa on esillä korvikset jotka olen tehnyt. Helppo ja nopea tehdä. Kun ei ole mitään mitä korviin laittaa niin tekee nopeaan jotkut hauskat killuttimet ja taas mennään lujaa.

Ihanaa ja nautinnollista viikkoa kaikille


4 kommenttia:

 1. ♥ Ihanat korvikset...vaan tuo alin kuva on huippu :)

  VastaaPoista
 2. Nätit korvikset! Täällä on jo lämmennyt sen verran että kaipaa viilentäviä ruokaa,.Toivottavasti ei kesällä nyt ihan liian kuumaa olen kun tulen;täällä sitä on ihan tarpeeksi;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomaattikeitto menee kylmänä ja lämpimänä. Itse odotan kuumaa kesää mutta toivottavasti silloin kun tulet tänne on sellaista mistä tykkäät :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!