torstai 24. huhtikuuta 2014

Kesäkö jo?

Olen vihdoin käynyt Suomenlinnassa. Ei ole siellä nimittäin vielä tullut käytyä vaikka Helsingissä on utllut asuttua jo muutamaan otteeseen.  Olin vielä niin hurja, että lähdin täältä asti polkemaan ensin Helsingin keskustaan ja kävelin Suomenlinnassa monta tuntia ja sitten vielä pyöräilin kotiin. Siinä oli kyllä haastetta näin yhtäkkiä. Oli aika mahtava reissu. Kyllä tykkäsin Suomenlinnasta ja kesällä uudelleen. Silloin olisi sukellusvene avoinna niin pääsisi kurkistamaan sinnekkin. Kun noin hienosti rehkin ostin itselleni palkinnoksi uuden Burdan, sieltä löytyikin niin mahtavan ihana kaava joka on pakko toteuttaa ihan pian.

Ohje rannekoruun


Vaikka kovin täällä huutelen laiskuuttani ja ompeluinnon katoamista niin kyllä minä jotain koitan kovasti tehdä täällä. Neulepaita valmistuu hitaasti mutta varmasti, askel askeleelta. Kyllä vielä ehdin mukaan kesäneuleiden tekoon, vaikka en mihinkään suuritöisiin varmaan lädekkään. Mutta yritetään saada edes yksi kesäneule valmiiksi täksi kesäksi.


Oikein nautinnollista torstaita


4 kommenttia:

 1. Tein juuri edellisilta listaa lähiseudn "kohteista". Jotenkin sitä tulee aina suunniteltua reissuja vähän kauemmas ja ne kotiseudun nähtävyydet ja kokemuspaikat jää sitten herkästi kokematta ja näkemättä :)

  Blogissani olisi sulle haaste...käy se nappaamassa, mikäli ehdit ja jaksat :)

  http://chefosa2.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi myös tarkoitus kesällä tutustua enemmän Helsingin eri kohteisiin. Täällähän niitä myös paljon on.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!