tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevättakki

Nyt voi eilisen jälkeen sanoa, että kevät tulee. Siis sehän tuli, ihana lämpö. Pääsi jo siivoamaan parveketta, roskista aloitetaan. Suunnittelin laittavani piakkoin multaan vähän yrttejä, minä kun en tule toimeen kukkien kanssa. Siitä samaisesta syystä uusi kevättakkini on kuin kukkaketo. Tulisipa pian sellaiset kelit, että voi heittää tämän takin päälleen. Tai kai sen jo voisi laittaa...
Todella odotan jo kesää ja kärpäsiä, kukkien tuoksua (vaikka kukat ei ole mun kamuja) ja linnun laulua. Ajelua Vantaanjokea pitkin ja uimista. Miten se kesä meneekin ohi niin nopeasti ja miten sitä jääkin aina kaipaamaan. Täytyy myöntää, että kaiken sen ihanan lämpimän ja pehmeän villapaita jakson jälkeen on mukava heittää palttoot nurkkaan ja kaivaa kirkkaan värisiä vaatteita esiin, hymyillä auringolle ja nauttia lämmöstä.Malli:
Extra Patrone costura fácil


Mukavaa tiistaita

6 kommenttia:

 1. Kaunis kangas kauniissa takissa :) Täällä seinän toisellapuolellakin odotetaan jo kovasti kesää :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pihakin alkaa elää ihan toisin kun lämpö nousee :)

   Poista
 2. Hieno takki! Itseänikin takin ompelu himottaisi, mutta ei rohkeus riitä joustamattoman kankaan kanssa harjoitteluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä joustamattomassa on semmonen? Voit aina tehdä harjoituskappaleen esimerkiksi vanhoista lakanoista. Kun sovitat niin voit muokata sitä silloin ja tehdä muutokset kaavaan.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!