perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kaikkea sitä

KEvät koittaa kovaa vauhtia. Tänään on etäpäivä ja saan hengähtää hetkisen, miten onkaan ollut niin kova meno päällä koko kevään?  Aika siis rauhoittua kunnolla edes yksi päivä. Odotan kovasti kesälomaa jolloin voin keskittyä hetkeksi ihan muihin asioihin kuin kouluun. Tällä viikolla kun on ollut hyvin intensiivinen kaksi päiväinen EA2 kurssi. Hauskaa toki on ollut ja uusia tuttavuuksiakin olen saanut kurssin myötä mutta tietomäärä kyllä väsyttää kovasti. Tuon väsymyksen vuoksi postauskin on ihan vain kuvia vain tältä keväältä. Pitää myöskin mainita, että olen oppinut rämpyttämään kitaraakin tämän kevään aikana hiukkasen. Sanotaan, että vanha koira ei uusia temppuja opi mutta kyllä pitää sanoa, että oppii se.
Tänään meinaan suunnitella kaikenlaista kivaa kevätvaatetta sekä kesävaatetta niin kuin olettekin jo nähneet. Pyörän selkäänkin meinaan tänä viikonloppuna nousta jos vain ilmat sallii. Eli nyt alkaa todellakin kevät kausi meillä. Nuttikaahan kuvista ja ihanasta keväästä :)
4 kommenttia:

  1. Otatpa D-soinnun jotenkin vaikean näköisesti, itse sormitan sen erilailla (samat kielet siis mutta sormet erilailla). Kannattaa muistaa, että kieliä painetaan sormein päillä eli kaikki sormet samanlailla kuin tuo keskisormi on kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa kertaa vasta laitoin sormet noin. Oli todella hankalaa vaikka normaalia pienempi kitara tuo on. Mutta kun hetken oli harjoitellut niin menikin jo paremmin.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!